Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Σινεμά με ελεύθερη είσοδο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Σινεμά με ελεύθερη είσοδο

Προβολές | 17-2-2014 |

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου ÉCU (European Independent Film Festival) έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 19 του μηνός, θα φιλοξενηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο six d.o.g.s.

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου ÉCU (European Independent Film Festival) ξεκίνησε στο Παρίσι το 2006 παρουσιάζοντας συμμετοχές από ενδιαφέρουσες νέες παραγωγές του ανεξάρτητου κινηματογράφου στο σινεφίλ κοινό, εντός αλλά και εκτός γαλλικών συνόρων.
Φέτος και λίγο πριν την καθιερωμένη του επίσημη διοργάνωση στο Παρίσι που θα διεξαχθεί 4 με 6 Απριλίου, το ÉCU Οn-the-Road, ταξιδεύει για πρώτη φορά και στην Αθήνα. Με ελεύθερη είσοδο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μία τριήμερη ημερίδα προβολών και εργαστηρίων, με κεντρικό άξονα την αγάπη για τον Κινηματογράφο.
149047g-europaiko_phestibal_anexartetou_sinema_04
Από τις ταινίες που θα παρουσιαστούν, ξεχωρίζουν το «Kore» του Έρικ Ντίνκιαν, αλλά και το «Κωλόπαιδα» (2011) του Στέλιου Καμμίτση. Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα όπως: “Από τη σκέψη στην οθόνη” – Όνειρα στην πράξη και “Υποκριτική στον κινηματογράφο” – Συνεργασία Σκηνοθέτη – Ηθοποιού κ.α.

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου ÉCU (European Independent Film Festival) θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι). Η είσοδος είναι ελεύθερη και περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών, παραθέτουμε τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης: ecufilmfestival.com

Διαβάστε περισσότερα για: