Ο Ντένης Ιλιάδης σκηνοθετεί την Genesis Rodriguez και τον Topher Grace - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ντένης Ιλιάδης σκηνοθετεί την Genesis Rodriguez και τον Topher Grace

Ειδήσεις | 21-2-2014 |

Η αμερικανίδα ηθοποιός Genesis Rodriguez, που το 2013 πρωταγωνίστησε στο Hours, στο πλευρό του Paul Walker, υπέγραψε με την εταιρία παραγωγής, Blumhouse Productions, για το μεταφυσικό θρίλερ του Έλληνα Ντένη Ιλιάδη (Hardcore, The Last House on the Left, Plus One) Home. Στο cast ήδη συμπεριλαμβάνεται ο Topher Grace, ενώ γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις με την Patricia Clarkson.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Adam Alleca, με τον οποίο ο Ιλιάδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για το remake του The Last House on the Left, το 2009.

Ο Grace θα παίξει το ρόλο ενός άντρα που κληρονομεί το αρχοντικό των γονιών του, μετά το θάνατό τους, και υποπτεύεται πως είναι στοιχειωμένο, μετά από μια σειρά παράξενων γεγονότων.

Το πιο ενδιαφέρον είναι η μεγάλη ομάδα των παραγωγών της ταινίας˙ ο Jason Blum, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων έχει κάνει την παραγωγή των Paranormal Activity και The Reader, για χάρη της εταιρίας Blumhouse Productions, μαζί με τους Graham King (Hugo), Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street) και Jennifer Killoran (Orphan).

Ο σκηνοθέτης Ντένης Ιλιάδης, που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε Παρίσι και Ρίο ντε Τζανέιρο, έκανε σπουδές κινηματογράφου και πολιτικής οικονομίας στο Brown University του Rhode Island, και αργότερα στο Royal College of Art του Λονδίνου. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ήταν το Hardcore το 2004, που γυρίστηκε στην Ελλάδα, ενώ στην Αμερική έγινε γνωστός με το remake του θρίλερ του 1972 The Last House on the Left και φέτος επέστρεψε με το Plus One που είδαμε πριν λίγο καιρό στις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,