Τι διάβασαν οι Cinefreaks τον Ιανουάριο; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι διάβασαν οι Cinefreaks τον Ιανουάριο;

Αφιερώματα | 2-2-2014 |

Την αρχή την κάναμε με το αντίστοιχο ποστ για τους τελευταίους μήνες του 2013 και συνεχίζουμε, συγκεντρώνοντας τις δημοσιεύσεις του Cinefreaks που διαβάσατε περισσότερο, τον μήνα που πέρασε. Ειδήσεις, κριτικές και παρουσιάσεις ταινιών και συνεντεύξεις, που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον περισσότερο απ’ όλα τα άλλα τον Ιανουάριο του 2014.

Νούμερο ένα είδηση αναδείχθηκε η απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Καθόλου περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς ότι διανύουμε μια προ-Οσκαρική περίοδο και κάθε βράβευση έχει το δικό της ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα δεύτερα σημαντικότερα βραβεία μετά τα Όσκαρ. Αμέσως μετά ακολουθεί η συνέντευξη του Παναγιώτη Καρμάτη, ενός από τους πρωταγωνιστές της web σειράς Τη Μάνα μου τη λένε Γιάννη, μιας μαύρης κωμωδίας με ανεξάρτητη παραγωγή, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το Cinefreaks. Τηλεοπτική σειρά βρίσκεται και στο νούμερο τρία, με τα trailers που προηγήθηκαν της δημοσίευσης του βασικού trailer της 4ης σεζόν του Game of Thrones. Ακολουθεί το ποστ με την αφίσα και φωτογραφίες από την κινηματογραφική μεταφορά των 50 Αποχρώσεων του Γκρι και η “πεντάδα” κλείνει με ακόμη μια συνέντευξη από την Μάνα μου τη Λένε Γιάννη, εκείνη του δημιουργού της σειράς Κωνσταντίνου Θάνου.

Στις δημοφιλέστερες ταινίες εντοπίζουμε δύο ελληνικές! Την Λιμουζίνα, του Νίκου Παναγιωτόπουλου και την Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά της Ελίνας Ψύκου. Εδώ την πεντάδα συμπληρώνουν το Vampire Academy του Mark Waters,  το πρώτο μέρος του Nymphomaniac (όπως περιμέναμε άλλωστε…) και το πρώτο trailer από μια διαφορετική Ωραία Κοιμωμένη, στο Maleficent με την Angelina Jolie και την Elle Fanning.

Τέλος στις τηλεοπτικές σειρές πρωταγωνίστησε η τρίτη σεζόν του Sherlock και οι εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο, το δεύτερο και το τρίτο, άλλα και η πρεμιέρα της νέας σειράς του HBO True Detective.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,