Χρυσά βατόμουρα-Γιατί το καλό χρειάζεται το κακό για να εκτιμηθεί! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Χρυσά βατόμουρα-Γιατί το καλό χρειάζεται το κακό για να εκτιμηθεί!

Βραβεία | 18-1-2014 |

Οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα ανακοινώθηκαν!!! Δεν ξεφεύγεις ακόμη και αν έχεις κερδίσει Όσκαρ όπως στην περίπτωση του Johny Depp για την ερμηνεία του στο Lone Ranger.  Η κάτοχος ήδη ενός  Χρυσού Βατόμουρου είναι και πάλι υποψήφια  για Βατόμουρο της Χειρότερης Γυναίκας Ηθοποιού για τις ταινίες Movie 43 και  The Call μαζί με την Naomi Watts   για τους ρόλους τις στις ταινίες Diana  και Movie 43.

Από τις υποψηφιότητες δε θα έλειπε φυσικά ο Sylvester Stalone  αφού είναι για 31η φορά υποψήφιος  για την συμμετοχή του στις ταινίες Grudge Match, Bullet to the Head και Escape Match.Παλιοί και νέοι ενώνονται στην κατηγορία Χειρότερος Άντρας Ηθοποιός: ο Adam Sandler για το Grown Ups 2, o Ashton Kutcher για την ταινία Jobs και Jaden Smith τον ρόλο του στην ταινία After Earth.

Από ό,τι φαίνεται δικαιολογημένα  το  ρεκόρ στις υποψηφιότητες για αυτή την απονομή έχει η ταινία Movie 43 η οποία είναι υποψήφια για Χειρότερη Ταινία, Χειρότερο Σενάριο, Χειρότερη Σκηνοθεσία, Χειρότερο Β΄ Γυναικείο Ρόλο, Χειρότερο Συνδυασμό Ηθοποιών.

Η απονομή των Χρυσών Βατόμουρων θα γίνει μία μέρα πριν από την απονομή των Όσκαρ την 1 Μαρτίου!!!

Διαβάστε περισσότερα για: ,