Τελευταία σαιζόν για το Newsroom!!! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τελευταία σαιζόν για το Newsroom!!!

Ειδήσεις | 15-1-2014 |

Αν και λίγο καθυστερημένα το HBO τελικά ανακοίνωσε το αρκετά αναμενόμενο νέο. Το “The Newsroom” το πολιτικό δράμα με πάρα πολύ καλές κριτίκες μόλις ανανέωθηκε για τρίτη και τελευταία σαιζόν! Το φθινόπωρο του 2014 θα γίνει η πρεμιέρα μετά από μακροχρόνιες συζητήσεις μεταξύ του Aaron Sorkin και του HBO.


Μια ομάδα δημοσιογράφων προσπαθεί να δώσει το δικό της στίγμα στην προβολή των ειδήσεων. Ο Jeff Daniels, βραβευμένος με Emmy, ως ανκορμαν δίνει μάχη για να υπάρχει η δημοσιογραφία στην ιδανική της κατάσταση, ηθική και λογική. Οι διαμάχες που γίνονται πίσω από τις κάμερες για την ποσότητα , την ποιότητα και την ταυτότητα των ειδήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι το κύριο θέμα της σειράς. Tον Jeff Daniels συννοδεύουν πολύ καλοί ηθοποιοί όπως οι Emily Mortimer, Sam Waterston και Olivia Munn.

Ο Sorkin, παραγωγός της σειράς, επιστρέφει για να δώσει το κατάλληλο τελείωμα σε μια έξυπνη, καθηλωτική και πυκνογραμμένη σειρά. Η τελευταία σαιζόν θα δώσει απαντήσεις για την ιστορία του Will με τη MacKenzie αλλά και αν η Maggie ανήκει στον χώρο της ειδησιογραφίας τελικά.

Η σειρά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει γυρίσματα, τα οποία θα γίνουν τελικά το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φέτος το καλοκαίρι, όπως συνήθως νέα σαιζόν, αλλά το φθινόπωρο. Μέχρι τότε υπομονή…