Πηγή έμπνευσης "Ο Νονός" για τη δεύτερη ταινία των "Avengers" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πηγή έμπνευσης “Ο Νονός” για τη δεύτερη ταινία των “Avengers”

Ειδήσεις | 31-1-2014 |

Ο σκηνοθέτης των Avengers Joss Whedon αποκάλυψε πρόσφατα μια μη αναμενόμενη πηγή έμπνευσης για τo, βασισμένο σε κόμικς, saga που δεν είναι άλλη από την τριλογία «Ο Νονός».
Ο Whedon είπε πως άντλησε έμπνευση από την ταινία “O Νονός : μέρος 2ο ” για τη συνέχεια της, τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας του 2012 (με συνολικό κέρδος πάνω από 1,5 δις δολάρια), με τίτλο “The Avengers: Age of Ultron”.

«Το μοντέλο στο οποίο πάντα προσπαθώ να ακολουθώ ή αλλιώς ο φωτεινός οδηγός μου είναι: “Ο Νονός: μέρος 2ο” όπου ένας τόνος πράγματα έχει συμβεί μεταξύ τους και είναι μια πολύ διαφορετική ταινία (απ το πρώτο μέρος) αλλά δε χρειάζεσαι οποιαδήποτε πληροφορία» δήλωσε ο Whedon στη γαλλική ιστοσελίδα AlloCine. «Είναι όλα μέσα στην ταινία: το τι συνέβη από τότε, τι είναι διαφορετικό, και γιατί αυτή είναι μια διαφορετική ταινία, γιατί έχει διαφορετικό είδος δομής, και γιατί είναι πιο σκοτεινή. Είναι όλα εκεί, είστε στην καθομιλουμένη της πρώτης ταινίας και είστε έτοιμοι να μπείτε σ αυτό το νέο μέρος ,και ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και με την ταινία μου»

the_avengers-wide

Ο δημιουργός του Buffy the Vampire Slayer και του Firefly είπε ότι ήταν προσεκτικός μέχρι και με το τελευταίο νεύμα σε σχέση με τα γεγονότα που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί σε άλλες ταινίες των Marvel Studios. «Τα γεγονότα του Captain America: The Winter Soldier σίγουρα θα επηρεάσουν τον κόσμο των Avengers 2» δήλωσε ο Whedon «Αλλά στο τέλος της μέρας πρέπει να κάνω την ταινία μου υποθέτοντας πως ο κόσμος έχει δει μόνο την πρώτη ή ούτε καν αυτή. Δε μπορώ να υποθέσω ότι όλοι έχουν δει τα: Thor: The Dark World, Captain America και Iron Man 3 στο ενδιάμεσο. Πρέπει να περάσω απ την πρώτη ταινία στην επόμενη και να είναι αλήθεια όσα έχουν συμβεί (στις προηγούμενες ταινίες) αλλά χωρίς να με δεσμεύουν αυτά».

To “The Avengers: Age of Ultron” έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 15 Μαΐου 2015 και θα δούμε τους υπερήρωες Iron Man , Thor , Captain America και Hulk απέναντι σe ένα υποκινούμενο robot με τη φωνή του James Spader. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στα Shepperton Studios φέτος με κάποιες φήμες να θέλουν το πλήρωμα να ταξιδεύει σε Η.Π.Α Ιταλία και Νότια Κορέα!

Διαβάστε και το μεγάλο αφιέρωμά μας για όλες τις ταινίες της Marvel (παλιές και μελλοντικές).

Διαβάστε περισσότερα για: , ,