Ο Tarantino ετοιμάζεται για ακόμη μια βόλτα με το άλογο… - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tarantino ετοιμάζεται για ακόμη μια βόλτα με το άλογο…

Ειδήσεις | 17-1-2014 |

Η πρώτη του  Tarantino ταινία μετά το Django Unchained. Ο  σκηνοθέτης επιστρέφει με ακόμη ένα western το όνομα του οποίου μέχρι τώρα είναι The Hateful Eight. Το πρόχειρο  σενάριο κάνει βόλτα μεταξύ των υποψήφιων ηθοποιών με στόχο τον σχολιασμό. Ο Tarantino συνηθίζει  να  επιστρέφει στα σενάρια του με τις κριτικές ως βάση για να τελειοποιεί τη δουλειά του.

Σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε « Είναι western, δεν είναι σίκουελ του Django όμως. Πέρασα τόσο καλά γυρίζοντας το Django  και αγαπάω τα Western τόσο πολύ που αφού έμαθα πώς να φτιάξω ένα λέω οκ, ας κάνω γυρίσω ακόμη ένα τώρα που ξέρω τι κάνω».

Φήμες ακούγονται για δύο ονόματα το ένα δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, o Christoph Waltz  είναι το πρώτο όνομα που ακούγεται για την νέα ταινία του Tarantino.  Οι δυό τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στις ταινίες Inglourious Basterds  και Django Unchained. Το δεύτερο όνομα που ακούγεται είναι ο Bruce Dern γνωστός από την ταινία Nebraska του Alexander Payne. Αν και 77 χρονών o Dern έχει ακόμα πολλά κρυμένα στο μανίκι του και αυτό εκτιμάει ο Tarantino.

Ακόμα o Tarantino  έχει αρκετό καιρό για να σφυριλατήσει το σενάριο του. Η ταινία σύμφωνα με πηγές πρόκειται να  γυριστεί το καλοκαίρι. Πολλές φορές βέβαια έχει ανακοινώσει ταινίες ή ιδέες οι οποίες δεν γυρίστηκαν ποτέ όπως το τρίτο Kill Bill ή το  prequel  του Pulp Fiction.Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αναμείνατε για νεότερα…

Διαβάστε περισσότερα για: ,