Λύστε το μυστήριο με τον Sherlock- Αpplication! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Λύστε το μυστήριο με τον Sherlock- Αpplication!

Ειδήσεις | 21-1-2014 |

Εδώ και καιρό οι παθιασμένοι με τον Sherlock έψαχναν  να βρουν την εφαρμογή που θα τους δίνει τη χαρά του μυστηρίου όπως η σειρά. Η εφαρμογή αυτή είναι πλέον πραγματικότητα!!!Το όνομα της εφαρμογής είναι Sherlock: The Network  και είναι διαθέσιμη στο Apple App Store  απο χτες στην Αγγλία. Στο παιχνίδι έρχεσαι σε επαφή με τον  Sherlock,  τον John και τον Mycroft μέσα από πλάνα που γυρίστηκαν αποκλειστικά και μόνο για την εφαρμογή.

Ο παίκτης έχει τον ρόλο ενός άστεγου από το δίκτυο του Sherlock. Με την βοήθεια του εισάγεται στο σύστημα αναθέτοντας του διάφορες δοκιμασίες. Περιτριγυρίζοντας το εικονικό  Λονδίνο  με τα πόδια, με ταξί ή με μετρό  εκπαιδεύεται ώστε να γίνει σωστός ακόλουθος και βοηθός του  Sherlock.

Το παιχνίδι έχει διάφορες υποθέσεις οι οποίες μπορεί να είναι αυτόνομες ή να συνδέονται μεταξύ τους. Σε κάθε υπόθεση πρέπει να γυρίσεις το Λονδίνο, να ρωτήσεις μάρτυρες και να ξετρυπώσεις στοιχεία. Πρέπει να ανακαλύψεις τον Sherlock μέσα σου , να σπάσεις κώδικες, να παρατηρήσεις μικρές λεπτομέρειες  και να αποκρυπρογραφήσεις ηχητικά δεδομένα όπως το αφεντικό σου. Όσο προχωράει το παιχνίδι τόσο μεγαλώνει και ο βαθμός δυσκολίας. Στο τέλος πρέπει να μαζέψεις όλα τα στοιχεία και να τα συγκεντώσεις  στο “παλάτι του μυαλού” σου όπως το αποκαλεί ο Sherlock και να βρείς τη λύση.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι απαιτεί υπομονή, επιμονή και αφοσιώση. Μην περιμένετε να το τελειώσετε σε μια μέρα. Θα διεγείρει τη σκέψη σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είσασαστε βοηθός του τετραπέρατου Sherlock!Για τον υπόλοιπο κόσμο αναμένονται οι ημερομηνίες για την κυκλοφορία του. Αναγκαστηκά οι περισσότεροι θα περιμένετε.

Δείτε τι γράψαμε για τα:

Σαιζόν 3 Επεισόδιο 3 και preview της τέταρτης σαιζόν

Σαιζόν 3 Επεισόδιο 2

Σαιζόν 3 Επεισόδιο 1

Διαβάστε περισσότερα για: