Βιβλίο τελικά οι "Hateful Eight" από τον Tarantino - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βιβλίο τελικά οι “Hateful Eight” από τον Tarantino

Ειδήσεις | 22-1-2014 |

Δε πάνε πολλές μέρες που σας είπαμε ότι ο Tarantino ετοιμάζει την καινούρια του ταινία, το The Hateful Eight, το οποίο θα είναι και πάλι γουέστερν. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης είχε δώσει το πρόχειρο  σενάριο να κάνει βόλτα μεταξύ των υποψήφιων ηθοποιών με στόχο τον σχολιασμό του και διορθώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν σε αυτό. Όπως φαίνεται κάποιος από τους ηθοποιούς ή ο μάνατζέρ του διέρευσε το σενάριο με αποτέλεσμα ο Tarantino να μην θέλει να κάνει καν την ταινία πλέον και να σκέφτεται να βγάλει το The Hateful Eight σε βιβλίο. 

“Είμαι πολύ στενοχωρημένος” δήλωσε ο Tarantino. “Έδωσα ένα πρώτο draft που μόλις τέλειωσα σε έξι ανθρώπους και σήμερα είδα ότι το σενάριο έχει διαρρεύσει. Θα γύριζα την ταινία σε ένα χρόνο, τον επόμενο χειμώνα, αλλά πλέον δεν πρόκειται να το κάνω. Θα ετοιμάσω το σενάριο ώστε να βγει σε βιβλίο το συντομότερο, αφού ήδη διέρρευσε και ίσως να το κάνω ταινία αρκετά χρόνια μετά”.

Η διαρροή φέρεται να έγινε από κάποιον από τους ατζέντες του Bruce Dern (Nebraska), με το γραφείο που τον εκπροσωπεί να αρνείται κάθε ανάμειξη,  χωρίς ωστόσο έτσι κι αλλιώς ο Tarantino να κρατάει κακία στον ηθοποιό για το γεγονός και να λέει ότι τον θέλει και στην επόμενη ταινία του.

Τέλος ο Tarantino δήλωσε ότι θα επικεντρωθεί τώρα σε κάποιο από τα άλλα project που έχει ανοιχτά, χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για: