Παραλίγο δράμα στα γυρίσματα του τρίτου Hunger Games - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παραλίγο δράμα στα γυρίσματα του τρίτου Hunger Games

Ειδήσεις | 27-12-2013 |

Παραλίγο δράμα στα γυρίσματα για την Jeniffer Lawrence που σχεδόν πνίγηκε μέχρι θανάτου καθώς γύριζε μια σκηνή του “The Hunger Games : Mockingjay” . Σύμφωνα με το National Enquirer,  ένα ” τρομακτικό ” περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παραγωγής στην Ατλάντα .

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σε μια σκηνή εξέγερσης που διαδραματιζόταν σε μια σήραγγα μεγάλου μήκους, βρέθηκε απέναντι σε μια μηχανή ομίχλης που χρησιμοποιούταν για εφέ καπνού. Η συσκευή όμως έσπασε και άρχισε να βγάζει πολύ πυκνό καπνό. Σύμφωνα με την πηγή  “η Jennifer κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από τα μάτια μας – και όλοι πανικοβλήθηκαν”.

Οι πρωταγωνιστές δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους έξω εξαιτίας του πυκνού καπνού ενώ πολύ άρχισαν να έχουν βήχα και αναπνευστικά προβλήματα. Ένας βοηθός σκηνοθέτη φώναξε , “Κλείστε τα μηχανήματα καπνού , και πάρτε την Jennifer από εκεί “

Τελικά μετά από λίγα λεπτά ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας βρήκε την Lawrence η οποία έβηχε και είχε ίλιγγο για αρκετή ώρα μετά το συμβάν.

Η τελευταία ταινία του “The Hunger Games” είναι χωρισμένη σε δύο μέρη , «Οι Αγώνες Πείνας : Mockingjay , Part 1″ και ” Οι Αγώνες Πείνας : Mockingjay , Part 2″ , που γυρίζονται back to back. Το πρώτο μέρος κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου 2014 , ενώ το δεύτερο τον Νοέμβριο του 2015.

Δείτε τι γράψαμε για το δεύτερο μέρος της σειράς: Catching Fire

Δείτε ποιος ήρωας από τα παλιά βρήκε θέση στο cast του Mockingjay

Θυμηθείτε τα σημαντικότερα ατυχήματα σε γυρίσματα ταινιών.

Διαβάστε περισσότερα για: ,