Ο T-Bag επιστρέφει σαν Αντώνιος στο Hunger Games 3 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο T-Bag επιστρέφει σαν Αντώνιος στο Hunger Games 3

Ειδήσεις | 13-12-2013 |

Δεν θα σας ρωτήσουμε αν θυμάστε τον Τ-Bag από το Prison Break. Είμαστε σίγουροι ότι δύσκολα ξεχνάει κάποιος έναν τόσο καλά παιγμένο κακό. Ο Robert Knepper θα παίξει στην τελευταία διπλή ταινία του Hunger Games το ‘The Hunger Games: Mockingjay’. 

Ο Knepper, που μετά το Prison Break δεν εντυπωσίασε τόσο στις δουλειές του, θα είναι ο Antonius, υπουργός και βοηθός του προέδρου Snow, που ερμηνεύεται από τον Donald Sutherland. Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο ρόλος του, θα είναι ένας χαρακτήρας που δεν υπάρχει πουθενά στα βιβλία της Suzanne Collins, αλλά θα προστεθεί από τους σεναριογράφους των ταινιών. Το τι ακριβώς ρόλο θα παίξει ο Antonius δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη. Ο Knepper που έκανε ένα πέρασμα από το Heroes (λίγο πριν αυτό κοπεί), παίζει τώρα στην σειρά “Mob City”, ενώ θα περάσει και από το δημοφιλές τηλεοπτικό επίσης Arrow.

robertknepper

Μία δεύτερη προσθήκη στο cast του αγαπημένου saga είναι ο John Cusack που φημολογείται ότι θα αναλάβει κάποιο ρόλο. Να θυμίσουμε ότι το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειρά θα γυριστεί σε δύο ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα με έναν χρόνο διαφορά η μία από την άλλη τον Νοέμβριο του 2014 και τον Νοέμβριο του 2015. Τα γυρίσματα για το τελευταίο μέρος του Hunger Games θα γίνουν στην Atlanta και ξεκινάνε πολύ σύντομα.

Τέλος σκηνοθέτης θα είναι όπως και στο Catching Fire ο Francis Lawrence. Το Hunger Games: Φωτιά προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες στις αίθουσες.

mockingjay-540x360

Διαβάστε περισσότερα για: , ,