Τι διαβάσατε περισσότερο στο Cinefreaks.gr - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι διαβάσατε περισσότερο στο Cinefreaks.gr

Αφιερώματα | 31-12-2013 |

Η τρίτη έκδοση του Cinefreaks βρίσκεται online τους τελευταίους δυόμιση μήνες, την έχετε αγκαλιάσει και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό! Ψάξαμε λοιπόν, ποια είναι τα δημοφιλέστερα ποστ σε αυτό το διάστημα. Τι είδατε, τι διαβάσατε, τι μοιραστήκατε περισσότερο απ’ όλα τα άλλα με τους φίλους σας.

Δημοφιλέστερη ταινία

Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη

Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, εκτός από το κοινό και τους κριτικούς φαίνεται ότι κέρδισε και εσάς. Η κριτική μας για τη Μικρά Αγγλία είναι η δημοφιλέστερη αυτή την στιγμή.

“Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη, διαδραματίζεται στην Άνδρο την εποχή του Μεσοπολέμου. Πέρα από μία υπέροχη ταινία εποχής, γινόμαστε κοινωνοί μίας διαχρονικής όσο και τραγικής ιστορίας αγάπης.” έγραψε ο Γιώργος Ρούσσος.

Διαβάσατε επίσης για το:

Πέμπτη & 12 του Θανάση Τσαλταμπάση

Commited: μια ταινία από την Κύπρο

Δημοφιλέστερη μικρού μήκους ταινία

Μια νύχτα της Γιώτας Καρατζέτζου

Έρωτας και εγκατάλειψη. Οι μνήμες ενός μικρού κοριτσιού είναι η αφορμή για να αλλάξει την πορεία μιας ενήλικης γυναίκας. Να διαχειριστεί αλλιώς το μέλλον της. Μία ταινία μικρού μήκους σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γιώτας Καρατζέτζου. Παίζουν οι Δενδρινού Χριστίνα,Τούντας Αλέξανδρος, Σκουλά Φαίδρα, Αμαραντίδη Μαργαρίτα, Σοφοκλέους Ορέστης, Σαμάρκου Μαρίνα, Παναγιωτάκης Μαρίνος, Χαρέλα Μαρία.

Είδατε επίσης:

Destiny

A shadow of Blue του Carlos Lascano

Δημοφιλέστερη είδηση για τηλεοπτική σειρά

Homeland: Η σειρά που έπρεπε να τελειώσει χτες…

homeland

Πριν λίγες μέρες τέλειωσε η τρίτη σεζόν του Homeland και μαζί… το ενδιαφέρον για οποιαδήποτε συνέχεια. Ένα άρθρο με πολλά spoilers, που… δεν πρέπει να διαβάσετε αν δεν έχετε δει και θέλετε να παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της σειράς.

Δημοφιλέστερη είδηση

Το trailer του Nymphomaniac

nymphoposter

Διαβάζατε μανιωδώς οτιδήποτε αφορούσε το Nymphomaniac. Teasers, posters, ειδήσεις, οτιδήποτε… Αν κάναμε top10 δημοφιλέστερων ειδήσεων οι μισές θέσεις θα ήταν “πιασμένες” από την νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Trier. Γι’ αυτό άλλωστε συγκεντρώσαμε και όλα όσα θέλεις να δεις από το Nymphomaniac σε μία σελίδα. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τις σχετικές ειδήσεις διαβάσατε επίσης τα:

Όταν το σινεμά βγαίνει αληθινό: Επιστημονική Φαντασία ή πραγματικότητα;

Μια συζήτηση στην ζώνη της όχι και τόσο ελεύθερης σκέψης, που δεν έγινε ποτέ.

Δημοφιλέστερο αφιέρωμα

Οι σειρές που βλέπουν φέτος οι Cinefreaks

Συγκεντρώσαμε σε ένα ποστ τις αγαπημένες μας σειρές. Αυτές που μας καθήλωσαν στον καναπέ και περιμέναμε πως και πως το επόμενο επεισόδιο τους.

Κλείνοντας… Ποιο είναι το δημοφιλέστερο ποστ στο Cinefreaks.gr απ’ όλα τα άλλα; Είπαμε… Nymphomaniac.

Καλή Χρονιά!

Διαβάστε περισσότερα για: