Το Warcraft στη μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Warcraft στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 30-12-2013 |

Κι ενώ η Blizzard  για χρόνια δεν έβρισκε ανταπόκριση στο Hollywood, σε συνεργασία με τη Legendary Pictures (Batman Begins, The Dark Night και The Dark Knight Rises, 300, Inception, Where the Wild Things Are) αποφασίστηκε η υλοποίηση του project. Πρόκειται για μια παραγωγή που έχει ανακοινωνθεί από το 2006 και αναβληθεί γύρω στις τέσσερις φορές,  για διάφορους λόγους. Ωστόσο η έναρξη των γυρισμάτων κοντοζυγώνει.


Σε σκηνοθεσία του πολλά υποσχόμενου Duncan Jones, ο οποίος έχει μεν ελάχιστες ταινίες στο ενεργητικό του, ιδιαίτερα όμως επιτυχημένες (Source Code – 2011, Moon – 2009), το Warcraft θα τοποθετηθεί ένα χρόνο πριν τα γεγονότα του World of Warcraft. Η αρχική ιδέα ήταν η υπόθεση να εκτυλίσσεται την εποχή του Warcraft: Orcs and Humans, απορρίφθηκε όμως εξ αιτίας των πολλών ομοιοτήτων της με το Lord of the Rings. Με επίκεντρο τους χαρακτήρες Lothar και Durotan, η ιστορία θα ειπωθεί κυρίως από την πλευρά της Alliance, εμβαθύνοντας στις διαφορές των orcs και των ανθρώπων, στις μεταξύ τους σχέσεις και εντάσεις. Ο Jones δήλωσε πως και οι δύο φυλές θα παρουσιαστούν προσφιλείς στο κοινό, ενώ δυναμική θα είναι και η γυναικεία παρουσία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Warcraft cast

Μέχρι στιγμής το cast διαμορφώθηκε ως εξής: θα δούμε τους Ben Foster (The Messenger -2009), το πρώην μοντέλο και νυν πρωταγωνιστή στους Vikings Travis Fimmel, την Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol – 2011, Precious –  2009), τον βρετανό Dominic Cooper που θα ενσαρκώσει τον δημιουργό του James Bond στην τηλεοπτική σειρά Fleming: The Man Who Would Be Bond, τον Toby Kebbell, τον Robert Kazinsky και τους προσφάτως ανακοινωθέντες Daniel Wu και Clancy Brown, που χάρισε τη φωνή του – μεταξύ πολλών άλλων  – και στον κύριο Καβούρη.

Αν και καταληκτική ημερομηνία είχε οριστεί η 18η Δεκεμβρίου 2015, λόγω της συμπτωματικά κοινής έκδοσης του Star Wars: Episode VII άλλαξε για τις 11 Μαρτίου 2016, για να γιορτάσουν παράλληλα και οι φαν μια δεκαετία αναμονής, ελπίζοντας πως η Universal θα τους ανταμείψει αναλόγως.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,