Την μάνα μου την λένε Γιάννη: η νέα web σειρά μυστηρίου έρχεται στις 25 Νοεμβρίου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Την μάνα μου την λένε Γιάννη: η νέα web σειρά μυστηρίου έρχεται στις 25 Νοεμβρίου

Ειδήσεις | 23-11-2013 |

Εσύ τι θα έκανες αν μάθαινες ξαφνικά πως η μητέρα σου, που θεωρούσες νεκρή εδώ και δεκαπέντε χρόνια, όχι μόνο είναι ζωντανή, άλλα ονομάζεται… Γιάννης; Κάτι τέτοιο έπαθε και η ιδιαίτερη μεν, ευτυχισμένη δε οικογένεια του σεξομανή Αλέξη, της αρρωστοφοβικής αδερφής του Σόφης,  του φιλόδοξου τραγουδιστή Ντίνου και της μπριόζας αρραβωνιαστικιάς του Ναταλίας, που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και θέλοντας να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα στη ζωή τους μπλέκονται σε ένα παιχνίδι μυστηρίου και ανατροπών, γεμάτο με πολλά, καλά κρυμμένα μυστικά. Όλα αυτά στο νέο ελληνικό web series “Την μάνα μου την λένε Γιάννη”, που ξεκινά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Γιατί οι τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές της νέας σειράς πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως:  Αν η μάνα είναι ζωντανή, ποιος θάφτηκε στη θέση της; Αν πλέον λέγεται Γιάννης, ποιοι τον έχουν δει; Γιατί τόσα χρόνια δεν έχει εμφανιστεί στα παιδιά του; Η καρδιά της μάνας σταματάει ποτέ να χτυπάει για τα παιδιά της; Και το σημαντικότερο… Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γιάννης;

Η νέα αυτή σειρά αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Θάνου, με τους Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτη Καρμάτη και Αποστόλη Ψαρρό να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι πρωταγωνιστές πλαισιώνονται από μια ομάδα γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μαρία Αντουλινάκη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μάρω Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ζερβός. Σε guest εμφανίσεις θα δούμε επίσης την Εμμανουέλα Αλεξίου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Μαυρίδη.

Η σειρά θα αποτελείται από 7λεπτα επεισόδια, που θα δημοσιεύονται κάθε Δευτέρα στις 21.00. Η πρεμιέρα γίνεται την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς ενώ προγραμματίζεται και πάρτι, ανοικτό στο κοινό, για την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα οι συντελεστές και φίλοι της σειράς θα μαζευτούν στο LouKouMi vintage bar (Πλ. Αβησσυνίας, Μοναστηράκι) για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της σειράς και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Πέρα από την προβολή του επεισοδίου, θα υπάρχει ζωντανή μουσική, stand up comedy, zumba® fitness και πολλά ακόμα events!

Όσο για το αξιοσημείωτο μιας νέας παραγωγής στην εποχή της κρίσης; Την απάντηση δίνει ο σκηνοθέτης της σειράς:

“Κόντρα στο γκρίζο της εποχής, όπου όλα γύρω μάς ωθούν στην απογοήτευση και την αδράνεια, τολμήσαμε λειτουργώντας ομαδικά, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να παρασύρουμε ο ένας τον άλλον σε έναν δρόμο δημιουργίας”

Ραντεβού την Δευτέρα λοιπόν, στο πάρτι ή στις οθόνες σας!

Disclaimer: Το Cinefreaks.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα για: