Ξεκίνησε το casting για το reboot του Εξολοθρευτή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξεκίνησε το casting για το reboot του Εξολοθρευτή

Ειδήσεις | 9-11-2013 |

Η επανεκκίνηση της σειράς ταινιών του Εξολοθρευτή έχει μπει σε έναν δρόμο, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Hollywood Reporter ο Alan Taylor σκηνοθέτης της νέας ταινίας έχει ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν φαίνεται πως θα δοκιμάσει τις Emilia Clarke του Game of Thrones και την Brie Larson του The Spectacular Now και άλλη μία ηθοποιό (πιθανότατα την Margot Robbie) για τον ρόλο της νεαρής Sarah Conor, ενώ πολλές είναι και οι φήμες για τους υπόλοιπους ρόλους.

Ο Arnold Schwarzenegger αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα από την ταινία, όπως και ο χαρακτήρας του John Conor. Πρώτος στην λίστα για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Tom Hardy (ο Bane του The Dark Knight Rises), χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα στον ηθοποιό και τον σκηνοθέτη. Για τον ρόλο του Kyle Reese, πατέρα του John, ακούγονται τα ονόματα των Garrett Hedlund (Tron: Legacy) και Boyd Holbrook.

Αυτή θα είναι η πέμπτη ταινία Terminator, πάνω από 30 χρόνια μετά την πρώτη του 1983, με δημιουργό τον James Cameron. H εταιρεία Annapurna αγόρασε τον Μάιο του 2011 τα δικαιώματα του τίτλου και συμφώνησε με τις Skydance και Paramount τον περασμένο Ιούνιο για την δημιουργία μιας νέας τριλογίας με την πρώτη ταινία να προβάλλεται το καλοκαίρι του 2015.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,