Αναβολή για την πρεμιέρα του νέου Star Wars - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αναβολή για την πρεμιέρα του νέου Star Wars

Ειδήσεις | 8-11-2013 |

Ο αρχικός σχεδιασμός της Disney, που έχει αγοράσει εδώ και καιρό την Lucasfilm, ήταν να βγάλει το Επεισόδιο VII του Star Wars κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2015. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως θα το καθυστερήσει για λίγους ακόμη μήνες, παρατείνοντας την αγωνία των φαν της σειράς. Το νέο Star Wars θα βγει λοιπόν τα Χριστούγεννα του 2015 και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου (υποθέτουμε στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα).

Διόλου αναπάντεχη εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς τις αλλαγές, που έγιναν στην ομάδα που επιμελείται το σενάριο της ταινίας. Ο Michael Arndt, σεναριογράφος του Little Miss Sunshine και του Toy Story 3, που επρόκειτο να γράψει το σενάριο του νέου Star Wars αντικαταστάθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από τον σκηνοθέτη της ταινίας J.J. Abrams. Δίπλα του θα βρεθεί ο βετεράνος σεναριογράφος της κλασσικής τριλογίας  Lawrence Kasdan, που συμμετείχε αρκετά στο σενάριο του Empire Strikes Back, γράφοντας θρυλικές ατάκες, ενώ ήταν σημαντικός ο ρόλος του και στο Return of the Jedi. Καθόλου κακή κίνηση, ώστε η νέα ταινία να μην ξεφύγει από την γενικότερη φιλοσοφία της σειράς.

Bέβαια και ο Abrams σε ένδειξη σεβασμού στον Lucas έχει ήδη δηλώσει πως σε μεγάλο βαθμό θα ακολουθήσει τον δικό του τρόπο κινηματογράφησης, με σημαντικότερη ίσως λεπτομέρεια ότι θα γυρίσει την ταινία σε φιλμ. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Υπομονή για να το διαπιστώσουμε σε δυο χρόνια από τώρα…

Εικόνα: Flickr, T.78UopXx

Διαβάστε περισσότερα για: , ,