Η Pixar άρχισε τις απολύσεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Pixar άρχισε τις απολύσεις

Ειδήσεις | 25-11-2013 |

Πάνε λίγοι μήνες που η Pixar έκλεισε τα γραφεία της στο Vancouver απολύοντας 100 άτομα. Τώρα νέες ανακατατάξεις έρχονται στην εταιρία που απολύει 60 επιπλέον τεχνικούς από το δυναμικό της αφήνοντας την ταινία “The Good Dinosaur” να κάνει πρεμιέρα ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή το 2015, και με την Pixar να μένει χωρίς ταινία για το 2014. 

Η εταιρία παρά τα μεγάλα κέρδη της, καθώς κάθε σχεδόν ταινία της είναι στα υψηλά σκαλιά του box office, δεν δείχνει να περνά τις καλύτερες των εποχών της. Έτσι οι απολύσεις έφτασαν τις 160 τους τελευταίους μόνο μήνες, ενώ είναι θα πρέπει να πάμε πίσω μια δεκαετία στο 2005 για να βρούμε την χρονιά που η Pixar δεν έβγαλε στις αίθουσες καμία ταινία.

Βέβαια η Pixar έχει να μας εντυπωσιάσει από το 2010 όταν το Toy Story 3 βγήκε στις αίθουσες, καθώς τα τελευταία της δημιουργήματα Brave, Αυτοκίνητα 2, Monsters University, δεν ήταν κακά αλλά σίγουρα όχι ότι περιμέναμε.

Πλέον τον Ιουνίο του 2015 θα δούμε από την Pixar το Inside Out, που θα έχει να κάνει με τις περιπέτειες της Riley, ενός κοριτσιού από την Μινεσότα που θα μετακομίσει στο Σαν Φραντσίσκο, και θα παλέψει να προσαρμοστεί στην νέα πόλη αντιμετοπίζοντας τα πέντε συναισθήματα χαρά, λύπη, φόβο, απέχθεια και θυμό.

Τον Νοέμβριο του 2015 θα έρθει ο Καλός δεινόσαυρος που προείπαμε με θέμα ένα δεινόσαυρο που θα συνυπάρχει με τους ανθρώπους σε έναν υποθετικό κόσμο όπου ο μετεωρίτης που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους δεν είχε πέσει στην γη.

Από κει και πέρα τον Ιούνιο του 2016 έχει προγραμματιστεί ένα από τα πιο αναμενώμενα sequel animation, το Finding Dory, που έρχεται 13 χρόνια μετά το Ψάχνοντας τον Nemo.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,