Η ένατη σαιζόν του How I met your mother - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ένατη σαιζόν του How I met your mother

Ειδήσεις | 10-11-2013 |

Έχουμε πλέον δει οχτώ επεισόδια από την ένατη και τελευταία σαιζόν της αγαπημένης σειράς. Μία λέξη κυριαρχεί σε ότι μπορεί να περιγράψει την πλειονότητα των όσων είδαμε. Απογοήτευση.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την ανελέητη φλυαρία για το τίποτα, στην οποία αναλώνεται η σειρά για οκτώ επεισόδια τώρα. Αλλά υπάρχει και χειρότερο το How I met your mother, θα συνεχίσει έτσι για αρκετά επεισόδια ακόμη. Αφού είδαμε μέσα σε δύο μήνες τώρα … τίποτα, ετοιμαστείτε για την συνέχεια του τίποτα για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα ίσως και παραπάνω. Έτσι τα επόμενα επεισόδια από ότι φαίνεται θα μας δώσουν κάποια flashbacks, ενώ ο Marshall θα τελειώσει το ταξίδι του από την Minesota στο Long Island σε τουλάχιστον έξι επεισόδια από τώρα, δηλαδή στο δέκατο τέταρτο επεισόδιο της σειράς.

Οι συγγραφείς μας είχαν προειδοποιήσει για έναν μεγάλο γάμο, διαψεύδοντας ωστόσο τις φήμες που ήθελαν όλη την σειρά να διαδραματίζεται στο Σαββατοκύριακο του γάμου. Από ότι φαίνεται τελικά μας είπαν μόνο την μισή αλήθεια καθώς λιγοστά από τα επεισόδια που θα μείνουν στο τέλος θα είναι εκτός του γάμου…

Το ερώτημα είναι αν οι fans θα αντέξουν να βλέπουν μετριότατα επεισόδια όπου η ιστορία κυλάει με ρυθμούς αργότερους από της χελώνας. Στα ένα από τα θετικά βέβαια έχουμε την επιστροφή του Bryan Cranston στον ρόλο του σαν Hammond Druthers. Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου με τον κύριο Breaking Bad.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,