Το Homeland πήρε ανανέωση για τέταρτη σαιζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Homeland πήρε ανανέωση για τέταρτη σαιζόν

Ειδήσεις | 25-10-2013 |

Αν και το Homeland έχει πέσει φέτος σε ενδιαφέρον και σε τηλεθέαση, το Showtime ανακοίνωσε χτες την ανανέωσή του για ακόμη μία σαιζόν, την τέταρτη στη σειρά.  

Ο υπεύθυνος του καναλιού τόνισε: “Το Homeland συνεχίζει να αποδεικνύει τη δύναμή του και είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και πολυσυζητημένα σόου στην τηλεόραση σήμερα. Αυξάνει το κοινό του σημαντικά σε κάθε μια από τις τρεις σεζόν του.” Το τελευταίο βέβαια δεν ισχύει καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των μετρήσεων το Homeland έπεσε από τους 2.5 περίπου εκατομμύρια τηλεθεατές, στους περίπου 1,7 στα τέσσερα πρώτα επεισόδια της τρίτης σαιζόν.

Ενώ η αρχή κάθε σαιζόν Homeland χαρακτηρίζεται από το χτίσιμο για το τι θα επακολουθήσει, στην τρέχουσα, έχουμε φτάσει στο τέταρτο επεισόδιο χωρίς ουσιαστική εξέλιξη στην ιστορία και με τον έναν εκ των πρωταγωνιστών να απουσιάζει στα τρία από τα τέσσερα επεισόδια. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι το Homeland σε αυτή την τέταρτη σαιζόν είναι περισσότερο filler (ανούσιες ιστορίες που δεν παίζουν ρόλο στην κύρια πλοκή), παρά ουσία.

Παρ’ όλα αυτά το κανάλι του συνεχίζει και το στηρίζει. Ελπίζουμε να δούμε καλύτερο θέαμα στα επόμενα επεισόδια και φυσικά στην τέταρτη σαιζόν του χρόνου.

Δείτε το promo του επόμενου επεισοδίου:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,