Το Superman vs Batman ξεκινά γυρίσματα στην επέτειο των 75 χρόνων Superman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Superman vs Batman ξεκινά γυρίσματα στην επέτειο των 75 χρόνων Superman

Ειδήσεις | 21-10-2013 |

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε άρχισαν τα γυρίσματα του Superman vs Batman που θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015. Όπως έχει γίνει γνωστό η ταινία θα είναι sequel του προ μηνών Man of Steel, της πρώτης ταινίας του reboot του Superman. 

Η DC σε συνεργασία με τα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, θέλει σιγά σιγά να βάλει στο κινηματογραφικό παιχνίδι την Justice Leage της σαν αντίβαρο στους Avengers της Marvel που πάνε για την νέα τους ταινία (κι αυτή το 2015 θα βγει στις αίθουσες). Έτσι ο Superman Henry Cavill θα επιστρέψει στον ρόλο του ενώ στην ταινία θα πρωταγωνιστούν και οι Amy Adams, Laurence Fishburne και Diane Lane ποaυ τους είδαμε στο Man of Steel.

Οι fan του είδους ωστόσο, δεν είδαν καθόλου θετικά τον Ben Affleck που πήρε το ρόλο του Batman. Δεν είναι κρυφό ότι η πρώτη επιλογή ήταν ο Christian Bale, μετά την απόλυτη επιτυχία της τριλογίας του Dark Knight, με τον Bale να είναι κατηγορηματικά αρνητικός με το να γυρίσει στον ρόλο του. Σαν μία άλλη επιλογή ακούστηκε ο Joseph Gordon-Levitt, κάτι που θα έδινε μία συνέχεια στις δύο σειρές ταινιών, όμως τελικά ο  Zack Snyder κατέληξε στον αποτυχημένο σαν Daredevil, Ben Affleck.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας  άρχισαν το Σαββατοκύριακο σε ένα γήπεδο αμερικάνικου ποδοσφαίρου, όπου θα έρχονταν αντιμέτωπες, σύμφωνα με το σενάριο οι ομάδες του Gotham City University και του Metropolis State University, οι ομάδες των πανεπιστημίων των δύο πόλεων από όπου έρχονται οι δύο super ήρωες. Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε πρόσφατα ότι το sequel θα έχει πολλά στοιχεία από το comic του 1986, The Dark Knight Returns, στοιχεία από το οποίο είχε πάρει και ο Nolan στην τελευταία ταινία.

Στο μεταξύ  ο Snyder μαζί με τον Bruce Timm από την animated έκδοση του Superman έβγαλαν σε παραγωγή Warner Bros ένα βίντεο με αφορμή τα 75 χρόνια του Superman. Δείτε το:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,