Τα τρία sequel του Avatar θα ξεκινούν γυρίσματα σε ένα χρόνο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα τρία sequel του Avatar θα ξεκινούν γυρίσματα σε ένα χρόνο

Ειδήσεις | 23-10-2013 |

Αυτό δήλωσε ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας Avatar Sam Worthington.

O Αυστραλός ηθοποιός, που έπαιξε τον ανάπηρο στρατιώτη που μεταλλάσσεται σε Na’avi εξωγήινο μπλε ηγέτη της επανάστασης, αποκάλυψε πως το Avatar θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Οκτώβρη του 2014, σε ένα χρόνο από τώρα. Τα sequel του Avatar θα είναι τρία, κάνοντας την σειρά να έχει σύνολο τεσσάρων ταινιών, ενώ θα γυριστούν back to back και θα βγουν στις αίθουσες με ένα χρόνο διαφορά το καθένα. “Ακόμα όλο το σενάριο δεν έχει γραφτεί. Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα του χρόνου τέτοιο καιρό και θα κάνουμε το Avatar 2,3 kai 4 σε ένα γύρισμα.” δήλωσε ο Worthington.

Οι ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα τρεις συνεχόμενους Δεκεμβρίους, το 2016, 2017 και 2018. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο James Cameron δουλεύει ήδη σκληρά στο project, ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος ότι με τις τρεις νέες ταινίες, βλέπει τον εαυτό του να σκηνοθετεί μόνο Avatar μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι πιθανότητες για το που θα εξελίσσονται οι νέες ταινίες είναι είτε ένας άλλο πλανήτης στο ίδιο ηλιακό σύστημα είτε οι ωκεανοί της Pandora, του πλανήτη των μπλε εξωγήινων.

Η Neytiri, η εξωγηινη αγαπημένη του Sam Worthington στην ταινία, αναμένεται να γυρίσει και εκείνη, και η Zoe Saldana, αναμένεται να πιάσει τον ρόλο της από εκεί που τον άφησε, ενώ ο Cameron είχε πει πέρυσι ότι πιθανό είναι στα Avatar 2,3 και 4, να δούμε και την Sigourney Weaver στον ρόλο της Grace Augustine, αν και ο χαρακτήρας της είχε πεθάνει στο πρώτο Avatar. O Cameron είχε πει χαρακτηριστικά “Οι χαρακτήρες επιστημονικής φαντασίας δε πεθαίνουν”.