Ο Sherlock επιστρέφει τον Ιανουάριο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sherlock επιστρέφει τον Ιανουάριο

Ειδήσεις | 24-10-2013 |

Η τρίτη σαιζόν της αγαπημένης σειράς του BBC επιστρέφει τον Ιανουάριο. Αν και το BBC δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία προβολής, το αμερικανικό PBS που έχει τα διακαιώματα της σειράς στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το Sherlock θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου του 2014.

Μέχρι τότε θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε το πως τελικά ο Sherlock επέζησε της πτώσης από το κτίριο, σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της τηλεόρασης.

Η σειρά με τους Benedict Cumberbatch και Martin Freeman έχει ενθουσιάσει σχεδόν όσους την έχουν δει με τους δύο πολύ καλούς ηθοποιούς να γίνονται περιζήτητοι στην αγορά. Οι δυο τους μάλιστα έχουν τους ρόλους του Hobbit και του Nercomancer στην τριλογία του Hobbit.

Οι υπεύθυνοι προγράμματος του PBS είπαν πως η τρίτη σαιζόν της σειράς αξίζει αναμονής καθώς είναι πάρα πολύ καλή, ενώ δήλωσαν επίσης ότι πρακτικά δε μιλάμε για σειρά, αλλά τρεις καλοσκηνοθετημένες ταινίες με ήρωα τον Sherlock Holms στο μοντέρνο Λονδίνο.

Spoiler alert, πέρα από το ότι Sherlock δεν έχει αυτοκτονήσει που λίγο πολύ το ξέρουμε, αν και πεθαίνουμε να μάθουμε το γιατί, στην τρίτη σαιζόν θα δούμε τον Watson να παντρεύεται την αγαπημένη του.

Δείτε το teaser της τρίτης σαιζόν.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,