Ο Emile Hirsch θα παίξει John Belushi - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Emile Hirsch θα παίξει John Belushi

Ειδήσεις | 30-10-2013 |

Μετά από πολύ hype την προηγούμενη εβδομάδα με τους Adam Devin και Joaquin Phoenix  να είναι τα φαβορί για τον ρόλο του John Belushi, ο Emile Hirsch (Into the Wild, Milk) πήρε τελικά τον ρόλο του John Belushi στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό.

Ο Steve Conrad, σεναριογράφος των “The Pursuit of Happyness ” ,  “The Weather Man ” , καθώς και του επερχόμενου “The Secret Life of Walter Mitty” με τον Ben Stiller που θα δούμε τον Δεκέμβρη, θα σκηνοθετήσει την ταινία σε σενάριο που θα βασίζεται στο βιβλίο του Tanner Colby και της χήρας του Belushi, Judy Belushi Pisano .

Η ταινία θα εξιστορεί το ταξίδι Belushi στο καλλιτεχνικό στερέωμα στη δεκαετία του 1970 μέχρι την θανατηφόρα υπερβολική δόση ναρκωτικών του στο Chateau Marmont το 1982. Ο Belushi ήταν μόλις 33 όταν πέθανε. Ο αείμνηστος ηθοποιός / κωμικός ήταν γνωστός ως αρχικό μέλος του “Saturday Night Live” και το αστέρι των ταινιών όπως το “The Blues Brothers ” και “Animal House” .

Ο συμπρωταγωνιστής του Belushi στο “Blues Brothers”, Dan Aykroyd θα είναι ο παραγωγός για της ταινίας, με την χήρα του Belushi Pisano στην συμπαραγωγή. Η ταινία πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη του 2014 στη Νέα Υόρκη, με τα άλλα μέλη του cast να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δείτε μια σκηνή από το Blues Brothers με τον Belushi να χορεύει και τον μεγάλο Ray Charles να τραγουδά.

Διαβάστε περισσότερα για: ,