Ο Σκαθαροζούμης ξανάρχεται με Tim Burton - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Σκαθαροζούμης ξανάρχεται με Tim Burton

Ειδήσεις | 22-10-2013 |

Όλο και πιο κοντά στην πραγματοποίηση βρίσκεται το sequel του Beetlejuice. Ο σκαθαροζούμης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη μετά από 25 χρόνια από την πρώτη του ταινία και οι Tim Burton και Michael Keaton φαίνονται διατεθειμένοι να συμμετέχουν στο sequel.  

Στο πρώτο Beetlejuice το ζεύγος Adam και Barbara είναι φαντάσματα τα οποία έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο να φτιάξουν το σπίτι τους όπως τους αρέσει. Οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού όμως τους χαλάνε τα σχέδια καθώς βλέπουν το στοιχειωμένο σπίτι σαν πηγή εσόδων. Τότε το ζεύγος φαντασμάτων θα φωνάξει τον σκαθαροζούμη για να βοηθήσει.

Ο Keaton όπως είπαμε δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει ως σκαθαροζούμης, ενώ το σενάριο της ταινίας είναι ήδη έτοιμο και γραμμένο από τον Seth Grahame-Smith που συνεργάστηκε με τον Burton και στο Dark Shadows. To sequel του Beetlejuice δεν θα είναι ωστόσο η επόμενη δουλειά του Burton καθώς ήδη ετοιμάζει το Big Eyes για το καλοκαίρι του 2014. Το Big Eyes, όπου θα πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Christoph Waltz και Jason Schwartzman είναι η βιογραφική ταινία της χαρισματικής ζωγράφου των 50’s Margaret Keane.

phpThumb

Ο Burton είναι επίσης σε συζητήσεις για να αναλάβει την σκηνοθεσία του Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του  Ransom Riggs, για την τραγική ιστορία μιας οικογένειας την οποία ο δεκαεξάχρονος γιος προσπαθεί να ανακαλύψει οδηγούμενος σε ένα περίεργο ορφανοτροφείο.

Ελπίζουμε ο πολυάσχολος Tim Burton να μας χαρίσει κάτι καλύτερο από τις ομολογουμένως μέτριες τελευταίες του ταινίες.

Θυμηθείτε το trailer του Beetlejuice:

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,