Οι ταινίες της εβδομάδας (24/10/2013) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες της εβδομάδας (24/10/2013)

Ειδήσεις | 24-10-2013 |

Πλούσια σε επιλογές η κινηματογραφική εβδομάδα, που ξεκινά σήμερα με τις πρεμιέρες των νέων ταινιών! Aπό το πολυαναμενόμενο Captain Philips με τον Tom Hanks, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Joseph Gordon-Levitt στο Don Jon και το Βρέχει Κεφτέδες 2. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά όμως…

Το Captain Philips του Paul Greengrass καταπιάνεται με ένα θέμα, που απασχολεί την διεθνή κοινότητα και δεν είναι άλλο από την σύγχρονη πειρατεία στις θάλασσες. Η ταινία, που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, θέλει Σομαλούς πειρατές να καταλαμβάνουν ένα αμερικανικό εμπορικό πλοίο και επικεντρώνεται στην αντιπαράθεση του Σομαλού και του Αμερικανού καπετάνιου άλλα και των δυο κόσμων, που εκπροσωπούν.

Ο Joseph Gordon-Levitt από την άλλη γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός σύγχρονου Δον Ζουάν, στο Don Jon, που έχει όποια γυναίκα θέλει άλλα καμιά δεν τον ικανοποιεί, που είναι εθισμένος στο πορνό και ταυτόχρονα… θεοσεβούμενος, αφού εξομολογείται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Χρειάζεται να εμφανιστεί μια γυναίκα, που θα την θέλει άλλα θα δυσκολευτεί να αποκτήσει, για να μπει στον σωστό δρόμο. Το όνομα αυτής Barbara και στον ρόλο της η Scarlett Johansson. Η συνέχεια στο σινεμά της γειτονιάς σας!

Εκεί μπορείτε να δείτε και την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του ανερχόμενου Αμερικανού σκηνοθέτη David Lowery. Το Ain’t Them Bodies Saints παρακολουθεί τη ζωή ενός ερωτευμένου ζευγαριού παρανόμων στο Τέξας του 1970 και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Ben Foster, Casey Affleck και Rooney Mara. Την ίδια στιγμή από την Γαλλία έρχεται η δραματική ταινία φαντασίας L′ Écume des Jours με την Audrey Tautou.

Tέλος και αυτή η εβδομάδα έχει ενδιαφέρον και για τους μικρούς Cinefreaks αφού τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία κάνει πρεμιέρα σήμερα στη χώρα μας το Βρέχει Κεφτέδες 2.

Δείτε επίσης τον Tom Hanks στα καλύτερα του!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,