Οι ταινίες της εβδομάδας (17 Οκτώβρίου) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες της εβδομάδας (17 Οκτώβρίου)

Ειδήσεις | 17-10-2013 |

Το Cinefreaks.gr επέστρεψε και από σήμερα και κάθε Πέμπτη θα καλύπτει τις πρεμιέρες της εβδομάδας, με κριτικές στις καλύτερες ταινίες και θεματικά αφιερώματα για τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν εκτενώς. Πλούσια από πρεμιέρες η ατζέντα για σήμερα. Για όσους αρέσκονται σε αισθηματικές ταινίες, έχουμε να προτείνουμε το About Time(κριτική) του Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill, Το ημερολόγιο της Bridget Jones, Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία).

Από την Ρουμανία μας έρχεται η δραματική ταινία της εβδομάδας με την «Οικογενειακή Υπόθεση» (κριτική) να ασχολείται με την παθολογική σχέση μητέρας-γιου, για τη στάση του παιδιού απέναντι στους γονείς και το αντίστροφο, για γονείς που χάνουν τα παιδιά τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η ταινία βραβεύτηκε με την Χρυσή Άρκτο στο Τελευταίο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Ακόμη μία δραματική ταινία είναι το Fruitvale Station. Βασισμένη στην αληθινή και σοκαριστική ιστορία του 22χρονου Oscar Grant (Michael B. Jordan). H ιστορία διαδραματίζεται την τελευταία μέρα του 2008, που καταλήγει να είναι η τελευταία μέρα της ζωής του Oscar. Η ταινία βραβεύτηκε από επιτροπή και κοινό στο φεστιβάλ του Sundance.

JEUNEJOLIE

H Isabelle (Marine Vacth), μία 17χρονη μαθήτρια διανύει τη δύσκολη εποχή της εφηβείας κατά την οποία αποφασίζει να ερευνήσει τη σεξουαλικότητά της, αρχίζοντας να εκπορνεύεται. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία από την Γαλλία, το Νέα και όμορφη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζουν να προβάλλονται Prisoners (κριτική), Despicable Me 2, Riddick, The Last Exorcism Part II και The Family.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,