Κάτι κινείται στο Homeland - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κάτι κινείται στο Homeland

Ειδήσεις | 29-10-2013 |

Μετά από τέσσερα επεισόδια όπου λίγο πολύ τίποτα το ιδιαίτερο δεν έγινε, στο σημερινό πέμπτο επεισόδιο του Homeland, αν και για ακόμα μια φορά ο Brody απουσιάζει, έχουμε αρκετές εξελίξεις.

Οι Ιρανοί γίνονται ο Νο1 εχθρός των Αμερικανών, η Carrie και ο Saul είναι και πάλι ομάδα που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του ποιος ήταν πίσω από την έκρηξη στα κεντρικά της CIA στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, ενώ έχουμε και εξελίξεις στο ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός της CIA με το τοπίο να μυρίζει μπαρούτι και σε αυτό τον τομέα.

Το ταξίδι της Dana με τον φίλο της λαμβάνει άδοξο τέλος, σε ένα από τα πιο ανούσια τμήματα της εφετινής σαιζόν, με την κόρη του Brody να επιστρέφει σπίτι της. Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης το δέσιμο της ιστορίας με την μαμά Brody να επισκέπτεται την Carrie για βοήθεια. Χωρίς αυτό το Homeland θα ήταν σαν να βλέπαμε δύο διαφορετικές σειρές σε μία για τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Έχουμε επίσης δυναμική επιστροφή του Queen, με τον ρόλο του να φαίνεται να αποκτά έναν σχετικά σημαντικό μέρος της εξέλιξης της ιστορίας και πάλι, ενώ και η επιστροφή του Virgil και του αδερφού του Max ήταν από τα καλά σημεία του επεισοδίου. Brody πάντως δε φαίνεται να βλέπουμε ούτε στο επόμενο επεισόδιο… με το μέρος της ιστορίας του να μένει πολύ πίσω και να κάνει πολλούς από τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται γιατί.

Δείτε το promo του επόμενου επεισοδίου:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,