Διαγωνισμός 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - οι νικητές - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διαγωνισμός 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – οι νικητές

Φεστιβάλ | 31-10-2013 |

Την Δευτέρα που μας πέρασε ξεκινήσαμε τον διαγωνισμό για την διάθεση των 10 προσκλήσεων, που προσφέρει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στους αναγνώστες του Cinefreaks.gr! Οι συμμετέχοντες έπρεπε απλά να κάνουν share στο Facebook την αφίσα του 54ου φεστιβάλ που τελικά ταξίδεψε ως την οθόνη 7900 ανθρώπων, χάρη σε αυτούς! Οι νικητές του διαγωνισμού, που προέκυψαν έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήσαμε είναι οι:

ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑ

ΡΑΦΑΗΛ ΠΟΛΥΖΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΑΤΣΕ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΕΛΛΥ ΦΡΑΓΚΟΥΖΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΑΚΗ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΙΝΟΣ

Οι νικητές μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από το Info Desk που βρίσκεται στο Γυάλινο Περίπτερο του Φεστιβάλ στην είσοδο του Λιμανιού, από την Παρασκευή 1/11 έως την Κυριακή 10/11 από τις 10:00 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Για την παραλαβή θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στους νικητές και σε όλους του Cinefreaks να απολαύσουν το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης! Μείνετε συντονισμένοι στο Cinefreaks, αφού καθημερινά θα σας μεταφέρουμε το κλίμα από την διοργάνωση.

Η φωτογραφία είναι από τις προετοιμασίες του λιμανιού να υποδεχτεί τους σινεφίλ, όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Facebook. 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,