Ταινία για το MTV δια χειρός Brett Ratner; Μάλλον μετά τον Ηρακλή! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ταινία για το MTV δια χειρός Brett Ratner; Μάλλον μετά τον Ηρακλή!

Χωρίς κατηγορία | 17-3-2012 |

Ο Brett Ratner, παραγωγός του Prison Break, σκηνοθέτης των ταινιών Rush Hour και του X-men: Last Stand άλλα και σκηνοθέτης αρκετών video clips, ιδιαίτερα της Mariah Carey φέρεται ως βασικός υποψήφιος σκηνοθέτης για ταινία για την ιστορία του μουσικού καναλιού MTV.

Κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει, αφού η παραγωγή της ταινίας τοποθετείται… στο κοντινό μέλλον. Παρ’ όλα αυτά ο Ratner είναι επικρατέστερος για να κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη άλλα και του παραγωγού μαζί με τον Jimmy Miller, ενώ το “σενάριο” θα βασίζεται στο βιβλίο “I Want My MTV: The Uncensored Story of the Music Video Revolution” των Craig Marks και Rob Tannenbaum και θα το υπογράφει ο Jody Lambert.

Το I Want My MTV αναφέρεται στην άνοδο του μουσικού καναλιού και την “κυριαρχία” του στην δεκαετία του 1980, που διαμόρφωσε εν πολλοίς την ποπ κουλτούρα των επόμενων χρόνων. Πότε όμως θα βγει η ταινία;

Πιθανότατα μετά το 2014, αφού τότε θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη ταινία του Ratner, που θα έχει κάτι από… Ελλάδα. Πρόκειται για το Hercules, που θα βασίζεται στο κόμικ “Hercules: The Thracian War” του Steve Moore, δημιουργού του V for Vendetta. Στον ρόλο του Ηρακλή θα δούμε τον Dwayne Johnson.

[via]