Θες να παίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του House MD; Μπορείς! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θες να παίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του House MD; Μπορείς!

Χωρίς κατηγορία | 17-3-2012 |

Ο Gregory House είναι ένας από τους χαρακτήρες που είτε αγαπάς, είτε… αγαπάς να μισείς! Κι είτε βρίσκεσαι στην Αμερική είτε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, η FOX σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα πέρασμα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Μετά από οκτώ σεζόν και 176 επεισόδια (αυτή την στιγμή γιατί θα φτάσουν περισσότερα) μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Αμερικανικής τηλεόρασης φτάνει στο τέλος της. Ο παράξενος και ιδιόρρυθμος House, που χάρισε το όνομα του στην σειρά, θα πάρει… σύνταξη. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις: άλλοι θα λυπηθούν, άλλοι θα πουν καιρός ήταν να δούμε τον ομολογουμένως ταλαντούχο Hugh Laurie σε έναν διαφορετικό ρόλο, αφού ο συγκεκριμένος άφηνε τους υπόλοιπους κινηματογραφικούς στην αφάνεια. Κι αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε το τελευταίο του ιατρικό περιστατικό, σίγουρα γνωρίζουμε ότι σε αυτό με κάποιο τρόπο θα συμμετέχει ένας θαυμαστής του.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν θες να είσαι ο τυχερός, είναι να δείξεις στους υπεύθυνους της FOX τα συναισθήματα σου για την σειρά με οποιονδήποτε τρόπο! Κι όταν λέμε οποιονδήποτε, τον εννοούμε: φωτογραφία, βίντεο, ένα χορευτικό, μια συνταγή, να δώσεις όνομα σε έναν πλανήτη, οτιδήποτε για να δείξεις σε αυτούς και σε όλο το κοινό της σειράς τι σήμαινε αυτή για εσένα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Εσύ θα το προσπαθήσεις;

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.