Έρχεται το φινάλε για τον Μπάτμαν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το φινάλε για τον Μπάτμαν

Χωρίς κατηγορία | 13-12-2011 |

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς… από τα συμφραζόμενα, πως ο Christopher Nolan θέλει να τελειώσει την τριλογία ταινιών Batman. Έτσι ακόμα και ο “κακός” του The Dark Knight Rises έχει επιλεχθεί ώστε να έχουμε ένα μεγαλειώδες φινάλε!

Μετά τον ψυχοπαθή Joker, ο Bruce Wayne θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Bane, ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους, που δεν είναι μόνο πανούργος άλλα και πάρα πολύ δυνατός σωματικά. Τον πρωτογνωρίσαμε τον Ιανουάριο του 1993 στο Batman: Vengeance of Bane #1 από τους Chuck Dixon, Doug Moench, και Graham Nolan και είναι γνωστός επειδή κατάφερε να… σπάσει την μέση του Batman στην ιστορία Knightfall.

Στην ταινία θα τον υποδυθεί ο Tom Hardy, ενώ η επιλογή του ήρωα (#34 στην λίστα με τους κακούς στην ιστορία των κόμικ) σύμφωνα με τον Nolan για να δώσει ένα δυνατό τέλος στην τριλογία του. Χαρακτηρίζει τον Bane σαν ένα πραγματικό κινηματογραφικό τέρας, που είναι όμως και ασυνήθιστα έξυπνο.

Στην τελευταία ταινία της τριλογίας του Nolan για τον Batman πρωταγωνιστεί και πάλι ο Christian Bale, μαζί με τους Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman και Michael Caine, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουλίου 2012.