Οι πρωταγωνιστές του The Avengers μιλάνε για τους χαρακτήρες τους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρωταγωνιστές του The Avengers μιλάνε για τους χαρακτήρες τους

Χωρίς κατηγορία | 2-10-2011 |

Είναι η πρώτη φορά, που σε μια ταινία, θα δούμε πολλούς χαρακτήρες πάνω στον καθένα από τους οποίους ξεχωριστά, θα μπορούσε να στηριχθεί μια ταινία. Κι αν το εγχείρημα πέτυχε με την συνεργασία των Avengers στα καρέ των κόμικ της Marvel, είναι πρόκληση να πετύχει και στην μεγάλη οθόνη, όπου οι χαρακτήρες δεν είναι και τόσο άψυχοι κι έχεις να κάνεις και με μεγάλους σταρ του Hollywood.

Ένας από αυτούς είναι και ο Robert Downey Jr, που θα ενσαρκώσει για τρίτη φορά τον Tony Stark-Iron Man και ζήτησε από τον Joss Whedon να αποκτήσει ο ήρωας του ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Εκείνος του απάντησε πως θα το δοκίμαζαν, άλλα όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός το πείραμα δεν πέτυχε. “Κάθε ήρωας είναι απλά το ένα πλοκάμι ενός χταποδιού, πρέπει να συνεργαστούν” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ήρωας, που ξεχωρίζει, είναι ο Captain America, που από τα πεδία της μάχης στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταφέρεται στις μέρες μας. Ο Chris Evans μας προϊδεάζει για μια πιο σκοτεινή πλευρά του, αφού πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Δύσκολα είναι όμως τα πράγματα και για τον Thor, αφού σε αντίθεση με τους υπόλοιπους σούπερ ήρωες, που απλά πρέπει να νικήσουν έναν κακό, είναι ο αδερφός του Loki, που κινεί τα νήματα. Aυτό αναγκάζει τον Chris Hemsworth να δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στον ρόλο.

Ο Μark Ruffalo αναφέρεται στην σχέση του Hulk με τους υπόλοιπους. Κανείς δεν θέλει να τον δει να… αγριεύει, εκτός από τον Tony Stark, που θεωρεί πως έχει πλάκα. Άλλωστε τόσο ο Stark, όσο και ο Bruce Banner είναι δυο επιστήμονες και έγιναν σούπερ ήρωες λόγω αυτού. Ειδικά ο τελευταίος, επειδή δοκίμαζε κάτι περίεργα πράγματα στον εαυτό του, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Ruffalo.

Ο Jeremy Renner υποδύεται τον Hawkeye, που μαζί με την Μαύρη Ντάλια είναι οι μοναδικοί από τους ήρωες, που δεν είχαν την τιμή να δουν ολόδική τους ταινία στο σινεμά. Επίσης τους συνδέει το γεγονός ότι δεν έχουν υπερδυνάμεις, όπως οι υπόλοιποι, κάτι για το οποίο ο ήρωας του δεν έχει κόμπλεξ. Άλλωστε είναι, όπως λέει, ο μόνος που μπορεί να βάλει κάτω τον Hulk! Λίγο κόμπλεξ έχει όμως η Scarlett Johanson, η μόνη γυναίκα της σούπερ παρέας, που ένοιωσε μειονεκτικά στο πρώτο γύρισμα, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί.

“Ο Thor πήρε το σφυρί του, ο Captain την ασπίδα, ο Hawkeye το τόξο και το βέλος και ο Hulk είναι τεράστιος! Μετά είμαι εγώ με κάτι όπλα κι ο Iron Μan να πετάει πάνω απ’ όλους μας…” αναφέρει. Ρώτησε τον σκηνοθέτη “Joss είναι καλό, που κρατάω μόνο αυτά τα όπλα;”, για να την καθησυχάσει εκείνος χαρακτηρίζοντας την Μαύρη Ντάλια ως “killing machine”!

[via]