Νέα συνεργασία Ben Affleck και Matt Damon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα συνεργασία Ben Affleck και Matt Damon

Χωρίς κατηγορία | 25-10-2011 |

Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια, μετά την τελευταία συνεργασία του Ben Affleck με τον Matt Damon. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί θα συνεργαστούν για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του γκάνγκστερ Whitley Bulger στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για ένα σκληρό εγκληματία της Βοστόνης, που καταζητούταν από το 1994 και συνελήφθη μόλις το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο Matt Damon θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Ben Affleck εκτός από την σκηνοθεσία θα έχει κι έναν ρόλο στην ταινία, όπως και ο αδερφός του Casey Affleck. Damon και Affleck θα εμπλακούν και στην παραγωγή της ταινίας με την εταιρεία τους Pearl Street Films. Το σενάριο θα γράψει ο Terence Winter.

Τελευταία συνεργασία των δύο ηθοποιών ήταν στο Good Will Hunting του Gus Van Sant το 1997, όπου όχι μόνο πρωταγωνίστησαν (μαζί με τον Robin Williams), άλλα έγραψαν μαζί το σενάριο, κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ Σεναρίου της χρονιάς. Η ταινία είχε κερδίσει και το Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου (Williams) ενώ ήταν και υποψήφιο για Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου (Damon), Β Γυναικείου Ρόλου (Minnie Driver), Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Μουσικής και Καλύτερης Ταινίας.

Μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο επιτυχημένο και αυτό το εγχείρημα τους.