Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Χωρίς κατηγορία | 20-10-2011 |

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσφέρει στους Cinefreaks δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τις προβολές της 52ης διοργάνωσης!

Είκοσι επτά (27) Cinefreaks θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μία από τις προβολές του φεστιβάλ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στο festival@cinefreaks.gr ένα email με τίτλο ΦΕΣΤΙΒΑΛ, όπου θα αναφέρετε απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (ιδανικά κινητό), μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ!  Συμμετοχές πέρα από την προθεσμία ή με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα δημοσιεύσουμε τα μικρά ονόματα των νικητών, με το πρώτο γράμμα του επιθέτου τους και τα τρία τελευταία ψηφία του τηλεφώνου επικοινωνίας. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με email από το που θα μπορέσουν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σημείωση: Οι προσκλήσεις είναι ατομικές, αφορούν μία προβολή για οποιαδήποτε ημέρα του Φεστιβάλ και εξαιρούνται οι τελετές έναρξης και λήξης του φεστιβάλ.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Facebook | Επίσημη Ιστοσελίδα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης