Βρέθηκε το επόμενο Bond Girl; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βρέθηκε το επόμενο Bond Girl;

Χωρίς κατηγορία | 1-10-2011 |

Εξίσου σημαντικό με τον πρωταγωνιστή σε μια ταινία Bond είναι το Bond Girl, ο κύριος θηλυκός χαρακτήρας της ταινίας, που θα βρεθεί στο πλευρό του 007. Φαίνεται πως ο σκηνοθέτης της 23ης ταινίας το βρήκε στο πρόσωπο της γαλλίδας Berenice Marhole.

Πρόκειται για μια καθαρά τηλεοπτική ηθοποιό, που ξεκίνησε την καριέρα της σε γαλλικές τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες μόλις το 2008 και μόλις τώρα κάνει το πέρασμα της στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία Un bonheur n’arrive jamais seul του σκηνοθέτη του Λούκι Λουκ James Huth. Πριν από την Marhole είχαν ακουστεί τα ονόματα του μοντέλου από την Βραζιλία Ana Araujo άλλα και της Naomie Harris, κοπέλας του μέλους των Rolling Stones Ronnie Wood.

Την ίδια στιγμή, προετοιμάζεται το έδαφος για το γύρισμα της σκηνής, που θα ανοίξει την ταινία, στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Michael G. Wilson και η Barbara Broccoli, συναντήθηκαν με ανθρώπους της Τουρκικής κυβέρνησης, για να εξασφαλίσουν την άδεια για τα γυρίσματα. Μάλιστα ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώνοντας, πως εξετάζονται κι άλλα σημεία για τα γυρίσματα και έξω από την Κωνσταντινούπολη. Έτσι η γειτονική χώρα γίνεται και μια από τις πιο αγαπημένες του James Bond, αφού θα ταξιδέψει εκεί για τρίτη φορά μετά τις ταινίες “Από την Ρωσία με αγάπη” και “Ο Κόσμος δεν είναι αρκετός”. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Wilson “νοιώθουμε πως γυρίζουμε σπίτι μας”.

O James Bond στην Τουρκία

[youtube id=”eFYwr1aRV-E” width=”630″ height=”505″]