Οι δύο νέες ταινίες της Pixar και το επόμενο Toy Story short - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δύο νέες ταινίες της Pixar και το επόμενο Toy Story short

Χωρίς κατηγορία | 22-8-2011 |

Δυο νέες ταινίες από την Pixar ανακοινώθηκαν στην έκθεση της Disney το Σαββατοκύριακο. Θα τις σκηνοθετήσουν οι δημιουργοί του Up.

Η πρώτη θα μας παρουσιάζει έναν εναλλακτικό κόσμο, απ’ όπου οι δεινόσαυροι… δεν εξαφανίστηκαν ποτέ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο ένας από τους δύο σκηνοθέτες του Up, ο Bob Peterson, που εμπνεύστηκε την ιδέα από μια επίσκεψη του στο World’s Fair της Νέας Υόρκης όταν ήταν παιδί. Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τα Χριστούγεννα του 2013.

Ο συνεργάτης του Peterson στο Up, Pete Docter, θα σκηνοθετήσει την δεύτερη ταινία. Θα αφορά έναν κόσμο, που ξέρουμε πως υπάρχει άλλα δεν έχουμε δει ποτέ: εκείνον του εγκεφάλου. Με κωμικό και ευφάνταστο τρόπο θα δούμε στο μεγάλο πανί, πως παίρνουμε αποφάσεις και γενικά, πως λειτουργεί το μυαλό μας, ή πως… “κολλάμε” με συγκεκριμένα τραγούδια. Την πρεμιέρα της θα την περιμένουμε λίγους μήνες μετά της ταινίας για τους δεινόσαυρους, στο καλοκαίρι του 2014.

Ως τότε μπορούμε θα έχουμε δει την επόμενη περιπέτεια των Woody, Buzz και της παρέας τους, πολύ συντομότερα απ’ ότι θα περιμέναμε. Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, που θα ονομάζεται Small Fry και όπως ανακοίνωσε η Disney/Pixar θα κάνει πρεμιέρα παρέα με το The Muppets. Πρόκειται για άλλη μια ταινία, μετά το επίσης μικρού μήκους Hawaiian Vacation, που είχε προβληθεί παράλληλα με το Cars 2.

Δείτε βίντεο από το Hawaiian Vacation:

[youtube id=”-uFTMcL0v64″ width=”630″ height=”505″]