1ο Sound Stories - Thess Music Film? Festival - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

1ο Sound Stories – Thess Music Film? Festival

Χωρίς κατηγορία | 4-2-2011 |

Το “Πείραμα” προσκαλεί όλους όσους ασχολούνται με: video, μουσική, φωτογραφία στο πρώτο SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM?FESTIVAL, που έρχεται για να επικυρώσει τα δυό μεγάλα καλλιτεχνικά “ατού” της Θεσσαλονίκης: την αγάπη της για τις ταινίες και για τη μουσική.

Στο SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL μπορούν να συμμετέχουν
Α. στην κατηγορία video:
Β. στην κατηγορία μουσικών ή μουσικών σχημάτων:
Γ. στην κατηγορία φωτογραφίας:

Ο σκοπός του SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL είναι αφενός να καταγράψει και να προβάλει τις μουσικές τάσεις στη Θεσσαλονίκη όπως τις “βλέπει” το ίδιο το κοινό τους και αφετέρου να αναδείξει νέους ταλαντούχους κινηματογραφιστές και φωτογράφους, θέτοντας ως προυπόθεση επιτυχίας τη συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών από διαφορετικούς χώρους.

Το SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL πρόκειται να είναι ενα “σπονδυλωτό” φεστιβάλ.
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 24/3/11 κινηματογραφικών ομάδων με ή χωρίς ταινία, μουσικών συγκροτημάτων και φωτογράφων. Ανακοίνωση των μουσικών συγκροτημάτων που προκρίνονται στις 28/3/11.

Την Παρασκευή 1/4/11 λήγει: η προθεσμία καταβολής της συμμετοχής των προκριθέντων μουσικών και η προθεσμία αποστολής όλων των μουσικών ταινιών που θα παραδοθούν ταχυδρομικώς.
Εναρκτήρια Εκδήλωση του Φεστιβάλ το Σάββατο 2/4/11 οπότε και θα λάβει χώρα η κλήρωση των κινηματογραφικών ομάδων με τους μουσικούς και τους φωτογράφους.
Μέχρι τις 10/4/11 θα πρέπει να παραδοθούν οι μουσικές ταινίες.
Το Σάββατο 16/4/11 θα προβληθούν όλες οι ταινίες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, ώστε να ψηφίσει το κοινό, ενώ την Κυριακή 17/4/11 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες και οι βραβευμένες φωτογραφίες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όλες τις πληροφορίες, τις φόρμες αιτήσεων, τις ανακοινώσεις βραβείων και τα νέα του SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL μπορείτε να τα λαμβάνετε από την ιστοσελίδα του ΠΕΙΡΑΜΑτος soundstories.peirama.gr μετά τις 30/1/11.

(ΠΡΟΣΟΧΗ)
Δεν θα γίνουν δεκτές ταινίες οι οποίες: παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων, δεν είναι κατάλληλες για έκδοση (ανήθικες ή απρεπείς) ή περιέχουν ανήθικο ή πορνογραφικό υλικό, περιέχουν συκοφαντικές ή δυσφημιστικές δηλώσεις για οποιονδήποτε άνθρωπο, εταιρία, οργανισμό ή οντότητα, παραβιάζουν την ιδιωτικότητα ή άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε ατόμου, εταιρείας ή οντότητας, παραβιάζουν με οποιοδήποτε τρόπο ισχύοντες νόμους και οικειοποιούνται παρανόμως κάποιο διακριτικό γνώρισμα, σήμα, ή άλλο στοιχείο ή δικαίωμα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας (διαφορετικό από αυτό που ανήκει στην ομάδα του και/ή στο SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL).

Το Cinefreaks.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του SOUND STORIES – THESS MUSIC FILM? FESTIVAL