Νέα αστέρια στα BAFTA
Χωρίς κατηγορία | 12-1-2011 |
Την άλλη εβδομάδα περιμένουμε την πλήρη λίστα των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία BAFTA, ωστόσο ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των πρωτοεμφανιζόμενων υποψήφιων. [Ψηφίστε τον δικό σας!]
Η Emma Stone είναι υποψήφια για την ερμηνεία της στο Easy A, όπως και ο συμπρωταγωνιστής της στο reboot του Spiderman, Andrew Garfield, για το The Social Network. Ψηλά παίζει και το όνομα της Gemma Anterton, που είδαμε σε μεγάλες παραγωγές όπως το The Clash of The Titans και το Prince of Persia: Sands of Time, άλλα έχει προκαλέσει θετικές εντυπώσεις κι ως Tamara Drewe, που δήλωσε εντυπωσιασμένη και χαρούμενη για την τιμή, που της έκαναν.
Στις υποψηφιότητες βλέπουμε επίσης τον Tom Hardy για το Inception άλλα και τον Aaron Johnson του Kick-Ass.
Το BAFTA Rising Star θα δοθεί σε έναν ηθοποιό, που με την ερμηνεία του εντυπωσίασε το Βρετανικό κοινό, αυτή είναι άλλωστε και η “περιγραφή” του βραβείου, ενώ μην ξεχνάτε ότι τα “Βρετανικά Όσκαρ” θα απονεμηθούν στις 13 Φεβρουαρίου, αφού ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στις 18 Ιανουαρίου.
Εσείς σε ποιον θα δίνατε ένα αντίστοιχο βραβείο;
[poll id=”2″]