Δεν πεθαίνει ο Indiana Jones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δεν πεθαίνει ο Indiana Jones

Χωρίς κατηγορία | 22-12-2010 |

Εντάξει κατά καιρούς σας τρελαίνουμε με το να διαψεύδουμε φήμες! Σειρά έχει εκείνη που λέει ότι ο Indiana Jones στην νέα ταινία θα πεθάνει. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον βάσει των λεγομένων του Harrison Ford.

Μπορεί να είναι δύσκολο για τον ηθοποιό στα 70 plus του να χειρίζεται το μαστίγιο, με τον ίδιο τρόπο που έκανε στο σχετικά μακρινό 1981 (έχουν περάσει 30 χρόνια, όχι αστεία…) άλλα αυτός δεν είναι και λόγος για να “πεθάνει” τον χαρακτήρα του! Γιατί μπορεί να λέγεται πως είχε την ιδέα να πεθάνει και το καπέλο του να περάσει στον γιο του (για μια νέα σειρά ταινιών ίσως;) και να την μετέφερε στον George Lucas και τον Steven Spielberg, με τον πρώτο να μην του αρέσει, ενώ τον δεύτερο να το καλοσκέφτεται, άλλα με το που άρχισαν τα νέα να διαδίδονται στο internet εκπρόσωπος του Ford τα διέψευσε!

Κάτι τέτοιο φαίνεται να ζήτησε ο Harrison Ford και για τον ήρωα του Hans Solo στο Star Wars, με τον George Lucas επίσης να του… κόβει τον βήχα! Όπως και να ‘χει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην πέμπτη ταινία θα έχουμε και το τέλος της καριέρας του διάσημου αρχαιολόγου με το καπέλο και το μαστίγιο, ενώ σε αυτή θα συμμετέχει και ο Shia LaBeouf, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα.

Ανέστης Χατζηδιάκος