Ποτέ μην λες ποτέ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποτέ μην λες ποτέ

Χωρίς κατηγορία | 26-11-2010 |

O τίτλος θα ταίριαζε γάντι σαν απάντηση σε κάποιον, που θα έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να δεις στο σινεμά βιογραφία ενός… 16χρονου! Κι όμως γίνεται, όταν αυτός είναι ο Justin Bieber!

Τι κι αν ο Michael Jackson δεν είδε παρά μόνο μια τηλεταινία για την ζωή του το 2004; Αν συγκροτήματα όπως οι Doors και οι Queen, είδαν ή θα δούνε ταινίες αφού ο τραγουδιστής τους είχε πεθάνει; Ο Justin είναι… άλλη φάση! Στα δεκάξι του έχει κατακτήσει τον χώρο της ποπ και ένα ολόκληρο εμπορικό πανηγύρι έχει στηθεί γύρω από το όνομα του. Στα πλαίσια αυτού του πανηγυριού λοιπόν, ορίστε και μια ταινία και μάλιστα 3D.

Τι είδους ταινία; Πάρτε λίγο από το This is It για τον Michael Jackson, πάρτε λίγα home made videos, με ένα πεντάχρονο, που μετέτρεπε σε κρουστά την καρέκλα του σπιτιού του ή τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και έχετε την ταινία με τον Justin! Μισό λεπτό… αυτό θα μπορούσε να είναι και τηλεοπτικό αφιέρωμα σωστά;

Σωστά… άλλα τότε τα έσοδα θα ήταν λιγότερα! Δείτε πόσα κοριτσάκια ουρλιάζουν στις συναυλίες του και μπορείτε να έχετε μια εικόνα του box office, όταν κάνει πρεμιέρα με το καλό τον Φλεβάρη. Και των εσόδων αν υπολογίσετε ότι η ταινία θα συνοδεύεται (προαιρετικά θέλω να ελπίζω) από ειδική σειρά… μωβ 3D γυαλιών, αξίας $30!

Ανέστης Χατζηδιάκος

Note: το trailer το είδαμε στο Musicholics.

[youtube id=”VRifOD4fMAo” width=”630″ height=”505″]