Τραυματισμός του James McAvoy στα γυρίσματα του νέου X-Men - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τραυματισμός του James McAvoy στα γυρίσματα του νέου X-Men

Χωρίς κατηγορία | 7-10-2010 |

Σας είχαμε ενημερώσει μέσα από την προηγούμενη έκδοση του Cinefreaks για τις πολλές ταινίες X-Men που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Έχουμε λοιπόν και λέμε: X-Men: First Class, Magneto, Wolverine 2, Deadpool.
Και όλα αυτά μέχρι το 2012, μετά μαλλον θα έχουμε συνέχεια. Τα γυρίσματα λοιπόν του Χ-Men: First Class έχουν ήδη αρχίσει και η ταινία θα πραγματεύεται την πρώτη γενιά X-men η οποία δεν είναι άλλη από τους Charles Xavier και Erik Lensherr, που κατα την διάρκεια της ταινίας θα γίνουν οι Professor X και Magneto που γνωρίζουμε από τις άλλες ταινίες.
Ο James Mc Avoy τώρα έχει πάρει τον ρόλο του καθηγητή Xavier και είναι σίγουρα κάτι που όλους μας κινεί το ενδιαφέρον. Ο McAvoy κατά την διάρκεια της μεταφοράς όμως από ένα σκηνικό στο άλλο τραυματίστηκε εξαιτίας μαλλον κακοτεχνίας και έτσι τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγες μέρες. Να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του ηθοποιού θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ χειρότερος, συνεπώς την γλύτωσε ελαφρά.
Η ταινία κατά την οποία θα δούμε τους γνωστούς μας μεταλαγμένους νέους, αλλά θα γνωρίσουμε και νέους, θα προβληθει τον προσεχή Ιούνιου.