Τα μελλοντικά σχέδια της Natalie Portman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα μελλοντικά σχέδια της Natalie Portman

Χωρίς κατηγορία | 2-10-2010 |

Μετά το Black Swan στην συνεργασία της με τον Aronofky η Natalie Portman βλέπει την καριέρα της να παίρνει την ανηφόρα με συνεχείς προτάσεις για συμμετοχές σε ταινιες που θα κάνουν αίσθηση.

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα. Το πρώτο η φιλολογική ακόμη συμμετοχή της στο νέο Superman. H Portman βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη ρόλου στην νέα ταινία παραγωγής Christopher Nolan και με φιμολογούμενο σκηνοθέτη τον Aronofsky με τον οποίο πριν λίγο καιρό τέλειωσε τα γυρίσματα του Black Swan. Τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρο αλλά ο νέος Superman με τίτλο Man of Steel φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο καθώς Aronofsky και Portman είναι σίγουρα ονόματα που δύσκολα θα συζητούσαν αν δεν επρόκειται για κάτι καλό. Να σημειώσουμε ότι τα άλλα ονόματα που διέρευσε ο Nolan για τον σκηνοθέτη του Superman είναι οι Duncan Jones(γνωστός από το πολύ καλό περσινό Moon), Jonathan Liebesman, Matt Reeves, Tony Scott και Zack Snyder.

Η άλλη φήμη για την Portman  έχει να κάνει με την ενήλικη έκδοση του παραμυθιού της Χιονάτης. Το project θα λέγεται The Brothers Grimm: Snow White. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι την ταινία πιθανότατα να σκηνοθετήσει ο γνωστός από την παγκόσμια επιτυχία Amelie, Jean-Pierre Jeunet.

Θυμίζουμε ότι 29χρονη ηθοποιός έχει τελειώσει τα γυρίσματα για τον Μαύρο Κύκνο του Aronofsky καθώς και το Hesher. Από κει και πέρα έχει δεσμευτεί για το Thor, το αμφιλεγόμενο Pride and Prejudice and Zombies, το Your Highness, και το Gravity, όπου θα συναντήσει τον Robert Downey Jr.

Γιάννης Πατλάκας