Ποιος θα είναι ο τίτλος του νέου Batman; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιος θα είναι ο τίτλος του νέου Batman;

Χωρίς κατηγορία | 31-10-2010 |

Ποιος θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας για τον Batman; Ποιον κακό θα πρέπει να αντιμετωπίσει; Θα είναι 3D;Είναι κάποιες από τις ερωτήσεις, που απάντησε ο Christopher Nolan σε συνέντευξη του στους Los Angeles Times.

Και σε αυτή την ταινία, ο τίτλος δεν θα έχει την λέξη Batman, αφού θα είναι The Dark Knight Rises, που παραπέμπει αρκετά στον τίτλο της δεύτερης ταινίας (The Dark Knight) και πολύ λιγότερο, στον τίτλο της πρώτης (Batman Begins). Ο Nolan, εκτός του τίτλου, απάντησε και στο ποιος δεν θα είναι ο “κακός” στην πολυαναμενόμενη ταινία: ο Γρίφος, αφαιρώντας έτσι ένα όνομα από την μεγάλη λίστα φημολογίας, που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια.

Θα είναι όμως το νέο Batman τρισδιάστατο; Όχι… άλλα θα γυριστεί με ΙΜΑΧ κάμερες και σε υψηλή ανάλυση. Όπως ανέφερε ο Christopher Nolan:

“Θέλουμε την εικόνα και την αίσθηση, που υπήρχε και στις προηγούμενες δύο ταινίες”

Η ίδια συνέχεια θέλει να υπάρχει και σεναριακά. Η νέα ταινία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια επανεκκίνηση, άλλα έρχεται να τελειώσει ότι ξεκίνησαν οι προηγούμενες δύο, διατηρώντας μια συνοχή με ότι έχουμε δει έως τώρα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο, με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2012.

Ανέστης Χατζηδιάκος