Ποιος θα σκηνοθετήσει τον νέο Superman; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιος θα σκηνοθετήσει τον νέο Superman;

Χωρίς κατηγορία | 24-9-2010 |

Η τελευταία κινηματογραφική μεταφορά του Superman απογοήτευσε και κάτω από ειδικές συνθήκες και μόνο θα βλέπαμε κι άλλη ταινία. Επομένως τι καλύτερο από το να συμμετάσχει στην παραγωγή ο Christopher Nolan; Αυτό που μένει είναι να βρεθεί ο σκηνοθέτης και οι υποψήφιοι είναι αρκετοί.

Ο Nolan έδωσε άλλη πνοή στο Batman, μας κάνει πως και πως να περιμένουμε την τρίτη ταινία, και συνδέει το όνομα του με την επόμενη μεταφορά του Superman, σε μια προσπάθεια της DC να αντιμετωπίσει την Marvel… που έχει πάρει φόρα. Δεν θα σκηνοθετήσει όμως την ταινία, για την οποία έχει αναλάβει περισσότερο τον ρόλο του “νονού”. Υποψήφιοι για την καρέκλα του σκηνοθέτη; Matt Reeves, Tony Scott, Jonathan Liebesman, Duncan Jones και Zack Snyder.

Την επιλογή θα κάνει ο Christopher Nolan τις επόμενες εβδομάδες και η Warner Bros θα πρέπει να έχει έτοιμη την ταινία μέσα στο 2012, καθώς το 2013 χάνει δικαιώματα! Προς το παρόν πρωταγωνιστής δεν έχει βρεθεί, ενώ το σενάριο του “The Man of Steel” (όπως ονομάζεται η ταινία) θα γράψει ο David Goyer.

Ανέστης Χατζηδιάκος