Ο Sacha Baron Cohen θα υποδυθεί τον Freddie Mercury - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sacha Baron Cohen θα υποδυθεί τον Freddie Mercury

Χωρίς κατηγορία | 17-9-2010 |

Αλήθεια πόσοι από εσάς, όταν σας ρωτούσαν ποιον θα θέλατε πρωταγωνιστή σε μια ταινία για ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ροκ συγκροτήματα, θα απαντούσατε “τον Sacha Baron Cohen”; Κι όμως ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Borat θα υποδυθεί τον Freddie Mercury στην ταινία, που θα αφορά το συγκρότημα των Queen.

Προφανώς ο Cohen μοιάζει πάρα πολύ στον Mercury, δεν παύει όμως το ταλέντο του να είναι… υπό αμφισβήτηση και να μας κάνει να κρατάμε μικρό καλάθι για την συμμετοχή του στην ταινία, που έχει κατά τ’ άλλα ότι θα θέλαμε: την συμμετοχή των Queen, σεναριογράφο τον Peter Morgan (βλ. 23η ταινία Bond), στην παραγωγή τον Robert De Niro, πνευματικά δικαιώματα για να ακουστούν τα πιο αγαπημένα κομμάτια του συγκροτήματος…

Η ταινία θα αναφέρεται στα τελευταία χρόνια των Queen, μέχρι και την συναυλία για το Live Aid το 1985, έξι χρόνια πριν από τον θάνατο του Freddie Mercury. Δεν είναι μάλιστα γνωστό αν θα χρησιμοποιηθούν τα φωνητικά του τραγουδιστή στην ταινία ή αν ο Baron Cohen θα χρειαστεί να τραγουδίσει κιόλας! Φυσικά δεν αποκλείεται ο Borat να μας εκπλήξει ευχάριστα και όπως και να ‘χει πρόκειται για ένα project, που περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Δείτε βίντεο με συνεντεύξεις για την εμφάνιση των Queen, που έκλεψαν την παράσταση στο Live Aid το 1985.

[youtube id=”BRavEPU_AJQ” width=”630″ height=”505″]

Ανέστης Χατζηδιάκος