Όταν με βρήκε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν με βρήκε

Χωρίς κατηγορία | 15-8-2010 |

[youtube id=”-RoSgwt6mcc” width=”630″ height=”505″]

Η Έιπριλ Έπνερ (Έλεν Χαντ) είναι μια 39χρονη δασκάλα στη Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι ποτέ της δε γνώρισε την πραγματική της μητέρα, είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια με όλη την αγάπη που χρειάζεται ένα παιδί. Τώρα που το βιολογικό της ρολόι χτυπάει, νιώθει την ανάγκη να γίνει η ίδια μητέρα και όταν παντρεύεται τον 35χρονο συνάδελφό της Μπεν (Μάθιου Μπρόντερικ), φαίνεται ότι το όνειρό της μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όμως σύντομα ο Μπεν της ανακοινώνει ότι ο γάμος τους ήταν ένα λάθος, η θετή της μητέρα πεθαίνει και η Έιπριλ αισθάνεται συντετριμμένη από τη μοίρα της.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της εμφανίζεται η Μπέρνις Γκρέιβς (Μπέτι Μίντλερ), μια γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης που ισχυρίζεται ότι είναι η φυσική μητέρα της Έιπριλ και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια στενή προσωπική σχέση. Παράλληλα η Έιπριλ γνωρίζεται με τον Φρανκ Χαρτ (Κόλιν Φερθ), τον χωρισμένο πατέρα ενός μαθητή της, και ενώ φαίνεται ότι η σχέση τους μπορεί να προχωρήσει, η Έιπριλ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Μπεν. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο για την ψυχολογία της Έιπριλ, καθώς χάνει το παιδί από φυσικά αίτια και η Μπέρνις την απογοητεύει επανειλημμένα με τη συμπεριφορά της. Τελικά όμως, η ανάγκη της Έιπριλ να γίνει μητέρα την κάνει πιο διαλλακτική και τη μαθαίνει να συγχωρεί.

H Helen Hunt κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη σε μία ταινία που φαίνεται ότι της ταιριάζει και με ένα cast που δείχνει να είναι ικανό για κάτι καλό.

Πρωτότυπος τίτλος: Then she found me
Κατηγορία Αισθηματικές
Έτος: 2008
Χώρα: USA
Διάρκεια: 100 λεπτά
Σκηνοθέτης: Helen Hunt
Ηθοποιοί: Helen Hunt, Colin Firth, Bette Midler, Matthew Broderick, Lynn Cohen, Ben Shenkman