$150 μύρια, και η νέα ταινία του Scorsese, με DiCaprio, μετακομίζει στην Apple - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

$150 μύρια, και η νέα ταινία του Scorsese, με DiCaprio, μετακομίζει στην Apple

Ειδήσεις | 28-5-2020 |

Η επόμενη ταινία του Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, θα είναι θρίλερ εποχής, και θα έχει κι έναν Leonardo Di Caprio, έτσι για την αλητεία.

Το ταινιάκι πάντως βρήκε φραγκάτο παραγωγό, και αυτός δεν είναι άλλος από την Apple, η οποία διπλάρωσε την Paramount, για συμπαραγωγή της ταινίας, η οποία κοστίζει παραπάνω από $150 εκατομμύρια. Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαιώνει το Hollywood Reporter.

Η κίνηση αυτή έρχεται μήνες μετά την σπαζοκεφαλιά που είχαν να λύσουν οι παραγωγοί, καθώς έβλεπαν το κόστος παραγωγής όλο και να αυξάνεται. Οι πρώτοι που λάκισαν, ήταν οι MGM και το Netflix, με το δεύτερο να πιστεύει ότι μετά τον Ιρλανδο, θα είχε τον Martin στο τσεπάκι. Αμ δε!

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του David Grann, με το ίδιο όνομα, σε διασκευή σεναριακά από τον Eric Roth. Τοποθετημένο στην Οκλαχόμα του 1920, βρισκόμαστε μπροστά στην ανακάλυψη πετρελαίου,από την Osage Nation, και τους Ινδιάνουν να δολοφονούνται ένας ένας. Καθώς οι θάνατοι αυξάνονται, το νεοσύστατο τότε FBI θα αναλάβει την υπόθεση, και θα αποκαλύψει μία ανατριχιαστική συνομωσία, για ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα της αμερικανικής ιστορίας.

Το υψηλό κόστος παραγωγής πάντα υπήρχε σχετικά με αυτό το project. Η Imperative Entertainment είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου για $5 εκατομμύρια, το 2016. Όταν Scorsese και DiCaprio ενεπλάκησαν με το θέμα το 2018, όλοι κατάλαβαν ότι το πάμε για παραγωγή μεγάλου budget.

Λογικό. Σκεφτείτε μόνο ότι DiCaprio και Scorsese, κλείνουν συνήθως με αμοιβή κοντά στα $20 εκατομμύρια, και ο Robert De Niro, ο οποίος επίσης θα παίξει στο εργάκι, έχει ζητήσει 15.

Αναμένουμε περισσότερα…