Ο Γιός της Σοφίας - το trailer της ταινίας της Ελίνας Ψύκου που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ της Tribeca – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Γιός της Σοφίας


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 30-11-2017

Γράφει:

Η τελευταία ταινία της σκηνοθέτιδος της Αιώνιας Επιστροφής του Αντώνη Παρασκευά απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca. Η επιτροπή δήλωσε ενθουσιασμένη από τον ουμανισμό, την προσέγγιση των δύσκολων χαρακτήρων αλλά και τη σκηνοθετική σιγουριά που διακρίνει το νέο αυτό πόνημα.

Η υπόθεση της ταινίας, που παραμένει άγνωστο πότε θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, έχει ως εξής: ο 11χρονος Μίσα φτάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004 για να ζήσει με τη μητέρα του, Σοφία, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχωρισμού. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι στην Αθήνα τον περιμένει ένας νέος πατέρας. Οσο η Ελλάδα ζει το Ολυμπιακό της όνειρο, ο Μίσα θα απογειωθεί βίαια προς τον ενήλικο κόσμο με όχημα τη σκοτεινή πλευρά των αγαπημένων του παραμυθιών. Σύντομα θα αντιδράσει στην άφιξη αυτού του νέου “πατέρα” και θα κάνει την επανάστασή του φεύγοντας από το σπίτι.

  • son of sofia8

Βαθμολογία Χρηστών


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Προβολές


Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Υπομονή! Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 30-11-2017