Μαρία Μαγδαληνή: πρώτο trailer με Rooney Mara και Joaquin Phoenix – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαρία Μαγδαληνή

(Mary Magdalene)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 22-03-2018

Γράφει:

Με τη Rooney Mara να παίζει τον ομώνυμο ρόλο και τον Joaquin Phoenix το ρόλο του Χριστού (πόσο ανυπομονούμε να το δούμε αυτό!), το πρώτο trailer του «Mary Magdalene» είναι γεγονός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ταινία αναμένεται να ακολουθήσει τη παράδοση του «Τελευταίου Πειρασμού» (και εδώ που τα λέμε οι επιρροές είναι προφανείς) και θα επικεντρώνεται στην ανθρώπινη υπόσταση τόσο του ίδιου του Χριστού όσο και της πιθανής ερωμένης του, της Μαγδαλινής.

Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Garth Davis, που έγινε γνωστός με το περσινό ντεμπούτο του, «Lion», ταινία που έφτασε μέχρι και στις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Η ταινία θα αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του Davis με τη Mara μετά το «Lion», όπως και με τον υποψήφιο για Όσκαρ Φωτογραφίας για τη δουλειά του στην προαναφερθείσα ταινία, Greig Fraser.

Η «Mary Magdalene» είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από την Weinstein Company αυτόν τον μήνα, όμως η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για τον Μάρτιο, για να επωφεληθεί από το θρησκευτικό κλίμα των πασχαλινών διακοπών. Είναι σίγουρο πάντως, πως η ταινία δεν πρόκειται να αρέσει και πολύ στους πιστούς χριστιανούς.

Βαθμολογία Χρηστών


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Προβολές


Παίζεται σε: 0 αίθουσες
0 αίθουσες στην Αθήνα
0 αίθουσες στην Θεσσαλονίκη
0 αίθουσες στην Επαρχία


Υπομονή! Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 22-03-2018