Good Time - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Good Time


Δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της νέας ταινίας του Robert Pattinson “Good Time”. Ήδη από το trailer αλλά και από τις διθυραμβικές κριτικές που έλαβε η ταινία όταν προβλήθηκε στο περασμένο Φεστιβάλ των Κανών (κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Soundtrack) έχουν δημιουργηθεί πολύ μεγάλες προσδοκίες. Ο Pattinson -εδώ με αμερικανική προφορά- επιτέλους φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του με πολύ ωραίες επιλογές ταινιών (άλλο πρόσφατο παράδειγμα το “The Lost City of Z”), βγάζοντας τη “ρετσινιά” του μέτριου ηθοποιού που τον ακολουθούσε από την “Twilight” εποχή.

Ο νεαρός ηθοποιός εδώ υποδύεται ένα ληστή που κατά τη διάρκεια μιας αγωνιώδους νύχτας προσπαθεί να βγάλει από τη φυλακή το νοητικά στερημένο αδερφό του από τη φυλακή, με οποιοδήποτε κόστος.

Η πρώτη συνεργασία του σκηνοθετικού διδύμου Ben Safdie, Joshua Safdie, “Heaven Knows what”, έκανε μια αξιόλογη φεστιβαλική πορεία πριν τρία χρόνια, αλλά το νέο τους πόνημα απ’ ότι φαίνεται είναι αυτό που θα τους εντάξει ψηλά στη λίστα με τους νέους δημιουργούς to-watch. Με ξεκάθαρες επιρροές από Scorsese, η ταινία σκηνοθετημένη με φρέσκια ματιά στους άγριους δρόμους του Queens της Νέας Υόρκης, υπόσχεται να μην αφήσει κανένα θεατή ασυγκίνητο.